Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Βενιζελιές

Σε καινούριες βενιζελιές κατέφυγε ο πρόεδρος του Πασόκ , Ευάγγελος Βενιζέλος , μια εβδομάδα πριν από τις δημοτικές εκλογές και δύο πριν από τις ευρωεκλογές , με σκοπό να αποτρέψει το μοιραίο .

Απευθυνόμενος σε όσους τον άκουγαν σε εκδήλωση στα Τρίκαλα , απηύθυνε έκκληση  για συσπείρωση γύρω από το Πασόκ και την Ελιά στις εκλογές.

Τόνισε ότι θα είναι καταστροφικό να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώην ψηφοφόροι του Πασόκ , επειδή επιθυμούν να γυρίσει η χώρα στις παλιές καλές εποχές. Άλλωστε , όπως είπε , ο φευγάτος δεν έχει γίνει ποτέ ήρωας. Βέβαια οι πρώην ψηφοφόροι του Πασόκ δεν βρέθηκαν στην εκδήλωση να τον ακούσουν αφού είχαν ήδη φύγει για να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις του Σύριζα τον οποίο θεωρούν κατάλληλο κόμμα ώστε να επιστρέψει η χώρα στις παλιές καλές εποχές.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πιστεύει ότι η παραμονή στο Πασόκ αποτελεί πατριωτική κίνηση. Αυτό άλλωστε έχει επιβεβαιωθεί από παλαιότερα μέλη του Πασόκ των οποίων ο πατριωτισμός έτρεχε από τα μπατζάκια . Και οι οποίοι τον πλήρωσαν τον πατριωτισμό τους αφού άλλοι βρίσκονται στη φυλακή και άλλοι οδεύουν ολοταχώς. Γι’ αυτό ο Ευάγγελος Βενιζέλος τονίζει ότι τσάμπα πατριωτισμός δεν υπάρχει . Ο πατριωτισμός του Πασόκ κοστίζει κάποια χρόνια στη φυλακή . Περίεργος πατριωτισμός. Πασοκικός …

Νωρίτερα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε ξεχωριστές συναντήσεις με τον δήμαρχο, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη, τον πρόεδρο και τη διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητηρίου.
Ποτέ όμως δεν συνάντησε το συγκεντρωμένο πλήθος που ήθελε να τον αποθεώσει . Μερίμνησαν οι αστυνομικές δυνάμεις για αυτό.

(Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θέλει να κυβερνήσει. Αλλά ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν μπορεί να κυκλοφορήσει. Οπότε για να κυβερνήσει θα πρέπει να το κάνει από τον καναπέ του.)