Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Πολύ κωλόπαιδο ο Κασιδιάρης .

Καβγαδάκι ξέσπασε στη φασιστοοικογένεια ύστερα από την αποκάλυψη του διαλόγου που είχε ο φασίστας Ηλία Κασσιδιάρης με τον φασίστα Παναγιώτη Μπαλτάκο .  Σε μια ειλικρινή συζήτηση που είχαν οι δύο φασίστες αποκαλύφθηκε ότι ο Αντώνης Σαμαράς έπαθε εγκεφαλικό όταν αποφυλακίστηκε ο Κασσιδιάρης και για αυτό τον λόγο γάμησε τα πρέκια του Αθανασίου και του Δένδια . Δυστυχώς όμως μείναμε με την απορία τι είναι αυτά τα πρέκια αφού δεν διευκρινίστηκε από τον Παναγιώτη Μπαλτάκο .

Επίσης αποκαλύφθηκε ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι μαλάκας αφού πίστευε ότι η χρυσή αυγή θα πέσει στο 2% σε αντίθεση με τον Παναγιώτη  Μπαλτάκο που δεν είναι μαλάκας αφού πίστευε ότι η χρυσή αυγή θα φτάσει το 20% .

Ακόμα μάθαμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς ελέγχει τη δικαιοσύνη , δηλαδή την εισαγγελέα Γκουτζαμάνη , η οποία είναι θεούσα και γιαυτό δεν γουστάρει τους χρυσαυγίτες αφού ο Δένδιας και ο Αθανασίου της αποκαλύψανε ότι είναι σατανιστές , παγανιστές , ναζιστές και έχουν τον διάολο μέσα τους .

Τέλος ξεκαθαρίστηκε ότι η εισαγγελέας Γκουτζαμάνη είναι συντοπίτισσα με τον Σαμαρά , χάρη στον οποίο έγινε εισαγγελέας , οπότε τώρα ξεπληρώνει το γραμμάτιο .

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις δεν παραιτήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς αλλά απέπεμψε τον Μπαλτάκο από γ.γ. της Ν.Δ.

Έως αυτή τη στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. , Σίμος Κεδίκογλου , δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση αφού ακόμα ψάχνει στο λεξικό τον ορισμό της λέξης “πρέκια”


(Τελικά ο Σαμαράς δε ξέρει να επιλέγει συνεργάτες . Ή μήπως ξέρει ;)