Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο Αντώνης Σαμαράς αγαπάει τους ανθρώπους.

Στην ιερά αρχιεπισκοπή Αθηνών βρέθηκε ο πρωθυπουργός όπου είχε την ευκαιρία να πάρει μέρος σε ημερίδα σχετικά με το κοινωνικό έργο της εκκλησίας και ταυτόχρονα να επικοινωνήσει με τον θεό . Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.

Με ευκαιρία την ημερίδα ο πρωθυπουργός , για ακόμα μία φορά , αποκάλυψε το ανθρώπινο του πρόσωπο δείχνοντας τον πραγματικό Αντώνη Σαμαρά . Τον Αντώνη , τον άνθρωπο .

 Όπως τόνισε , τα πάντα μπορεί να αναβάλλει ακόμα και να συναντήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο . Αυτό όμως που δεν μπορεί να αναβάλει με τίποτα είναι να αγαπήσει τον πλησίον του . Όπως πολύ γλαφυρά περιέγραψε , έστω και αν μια μέρα δεν αγαπήσει τον πλησίον του , νιώθει μισός άνθρωπος. Γι’ αυτό αγαπάει καθημερινά τους πάντες με αδυναμία στους μισθωτούς και στους συνταξιούχους.  Και όσο είναι πρωθυπουργός ορκίστηκε να συνεχίσει να μας αγαπάει. Μαζί με την εκκλησία η οποία αγαπάει τον πλησίον της περίπου όσο και ο Αντώνης Σαμαράς. Λίγο ακόμα και θα τον φτάσει.

Μάλιστα ο Αντώνης Σαμαράς  αγαπάει τόσο πολύ τους Έλληνες που δεν τους βλέπει σαν αριθμούς αλλά ως ανθρώπους. Γιατί όταν ο Αντώνης Σαμαράς απολύει εργαζόμενους δεν τους απολύσει ψυχρά , σαν απλούς αριθμούς , 2500 εκπαιδευτικούς , 2500 σχολικούς φύλακες , 2500 εργαζόμενους στην ΕΡΤ , εκατοντάδες καθαρίστριες και πάει λέγοντας . Ο Αντώνης Σαμαράς απολύει ανθρώπους.  Τον Δημήτρη , τον Κώστα , την Μαρία …  και τις οικογένειες τους.

Γι’ αυτό όταν κάποιος άγνωστος σου τρίψει το χαρτί της απόλυσης στη μούρη , είναι γιατί τον άγγιξε η αγάπη του Αντώνη Σαμαρά.


(Καλή η αγάπη του Αντώνη Σαμαρά αλλά μετά σε πονάει ο κώλος σου.)