Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν συνάντησε τον Γιώργο Παπανδρέου . Ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν συνάντησε τον Γιώργο Παπανδρέου πρόσφατα , ούτε φανερά ούτε κρυφά , ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. , Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου . Μάλιστα , για να στηρίξει τα λεγόμενα της ανέφερε ότι η τελευταία φορά που συναντήθηκαν ο Αντώνης Σαμαράς με τον Γιώργο Παπανδρέου ήταν πριν περίπου ένα χρόνο στις τουαλέτες της βουλής και μάλιστα σε αυτές τις φαλλοκρατικές όπου μπορείς να κατουρήσεις μόνο όρθιος για να δείξεις τη μαγκιά της φυλής. Εκεί είχαν μια σύντομη κουβεντούλα περί ανέμων και υδάτων και αφού την τίναξαν κανά-δύο φορές  αλλά όχι τρίτη , έπλυναν τα χέρια τους και αποχώρησαν o καθένας προς διαφορετική κατεύθυνση. Από τότε δεν ξανακατούρησαν παρέα. Ούτε ξανασυναντήθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε λόγο.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το πώς γνωρίζει η κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ότι την τίναξαν κανά-δύο φορές και όχι τρίτη η εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. ήταν αποκαλυπτική απαντώντας ότι είναι πασίγνωστο πως το τρίτο τίναγμα θεωρείται μαλακία. Και τουλάχιστον ο Αντώνης Σαμαράς μαλακίες δεν κάνει. Για τον Γιώργο Παπανδρέου δεν βάζει το χέρι της στη φωτιά.

Άλλωστε ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει κανένα λόγο να συναντήσει τον Γιώργο Παπανδρέου . Ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου ,  τον Αντώνη Σαμαρά .  

Αντίθετα ο Αντώνης Σαμαράς έχει πολλούς λόγους να συναντήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο . Και ο Ευάγγελος Βενιζέλος άλλους τόσους για να συναντήσει τον Αντώνη Σαμαρά.

Μετά τις εκλογές ίσως ο Αντώνης Σαμαράς να μην έχει κανένα λόγο να συναντήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο . Και ο Ευάγγελος Βενιζέλος κανένα λόγο να συναντήσει τον Αντώνη Σαμαρά .

Αντίθετα , μετά τις εκλογές , ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να έχει πολλούς λόγους να συναντήσει τον Γιώργο Παπανδρέου. Και ο Γιώργος Παπανδρέου άλλους τόσους για να συναντήσει τον Αντώνη Σαμαρά.

Για την ώρα πάντως συναντιούνται αυτοί που έχουν λόγο να συναντηθούν . Όσοι δεν έχουν λόγο να συναντηθούν δεν συναντιούνται. Πάνε αλλού .

(Πάντως αν κρίνεις από τις πολιτικές επιλογές του Αντώνη Σαμαρά και του Γιώργου Παπανδρέου , το τίναγμα πάει σύννεφο.)