Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Αλληλεγγύη στους συντρόφους Βασίλη Κικίλια και Άδωνη Γεωργιάδη

Ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο Βασίλης Κικίλιας βρίσκονται τελικά, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πίσω από τις επιθέσεις με παγιδευμένους φακέλους στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών  και στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κατευθείαν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, οι δυο επιθέσεις ήταν πολύ καλά οργανωμένες με στόχο να χυθούν λίτρα αίματος ενώ μόνο από τύχη δεν θρηνήσαμε τελικά τον Βολφγκανγκ Σόιμπλε.

Οι ίδιοι οι αρχιτρομοκράτες, σε κοινή ανάρτηση τους σε γνωστό διαδικτυακό τόπο του φιλελεύθερου  χώρου, τόνισαν ότι η επίθεση αποτελεί ενέργεια κατά των παγκόσμιων αντιμπεριαλιστικών και αντικαπιταλιστικών δυνάμεων που όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης λυμαίνονται τη χώρα προσφέροντας γη και ύδωρ στην αναρχοκομουνιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται στην εξουσία. Συμπλήρωσαν δε ότι οι επιθέσεις αποτελούν έναν φόρο τιμής στον αρχισύντροφο Αντώνη Σαμαρά τον οποίο οι ίδιες  αντιμπεριαλιστικές και αντικαπιταλιστικές δυνάμεις, δρώντας υπογείως, έθεσαν εκτός  εξουσίας κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Το πολιτικό σκέλος της οργάνωσης μέσω του ηγέτη της, Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν σχολίασε το γεγονός κάτι που προκαλεί σκέψεις για το κατά πόσο υπάρχει σύμπνοια μεταξύ πολιτικού και εκτελεστικού οργάνου του φιλελεύθερου χώρου.

Από την άλλη, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τέτοιες ενέργειες οι οποίες, όπως τονίζει, δυναμιτίζουν τις προσπάθειες θέσπισης ενός τέταρτου μνημονίου που θα οδηγήσει και στην μαθηματική διάσωση της χώρας. Γιατί το τρίτο μνημόνιο μας έσωσε μόνο θεωρητικά. Αλλά αν δεν καλύψουμε και τις μαθηματικές πιθανότητες διάσωσης, τίποτα δεν θα είναι σίγουρο. Ίσως τελικά να πάρει το πρωτάθλημα ο Πανιώνιος.