Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Οι ανθέλληνες να πάνε στην Ανθελληνία.



Όποιος δεν αισθάνεται έλληνας να γυρίσει στην πατρίδα του, τόνισε ο Πάνος ο Καμμένος, σχετικά με το περιστατικό με τους νεοσύλλεκτους που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό. Πρόβλημα βέβαια δημιουργείται με αυτούς που, ενώ είναι Έλληνες, δεν αισθάνονται Έλληνες με την έννοια που αισθάνεται ο Πάνος ο Καμμένος και οι οποίοι, όπως είναι λογικό, δεν έχουν κάποια πατρίδα για να γυρίσουν πίσω, οπότε αναγκαστικά είναι ακόμα εδώ και ας είχαν πει ότι θα φύγουν.

Διευκρίνιση αναμένεται για το πρότυπο που θα οριστεί ως η βάση ώστε κάποιος να αισθάνεται Έλληνας για να περνάει τις εξετάσεις πατριδοκαυλίασης. Αρχικά είχε οριστεί ως πρότυπο η πατριδοκαυλίαση του Πάνου του Καμμένου, αλλά επειδή σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν φόβοι για μεγάλο ποσοστό αποτυχίας των εξεταζόμενων με αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί η Ελλάδα ως ανθελληνική, τελικά υπάρχει η σκέψη να κατεβεί ο πήχης και να θεωρηθεί ως πρότυπο πατριδοκαυλίασης ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή ακόμα και ο Αλέξης Τσίπρας, ώστε να περνάνε όλοι επιτυχώς τις εξετάσεις, ακόμα και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε πως υπάρχει ένα ευρύτερο σχέδιο αναβίωσης του αλβανικού εθνικισμού και γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε συνεχώς τον νου μας μπας και οι Αλβανοί κάνουν πράξη τα λεγόμενα τους και τελικά γίνουν μεγάλοι και τρανοί. Και τότε δεν θα έχουμε κανέναν στην Ευρώπη να κοροϊδεύουμε ως υποανάπτυκτο και τριτοκοσμικό γιατί πλέον εμείς θα είμαστε οι υποανάπτυκτοι και οι τριτοκοσμικοί και θα είναι σαν να κοροϊδεύουμε τα μούτρα μας. 

Άλλωστε και ο Πάνος Καμμένος θα ήθελε να κάνει μεγάλη της Ελλάδα και να συμπεριλάβουμε στο ελληνικό έδαφος την Κωνσταντινούπολη μαζί με το γήπεδο της ΑΕΚ, τη Μικρά Ασία μαζί με τα παράλια της, την Αλβανία μαζί με τους αλβανούς, τη Βουλγαρία μαζί με τις βουλγάρες και τα Σκόπια μαζί με τον Βουκεφάλα, αλλά δεν το κάνει θέμα. Συγκρατιέται.