Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Πάνος Καμμένος.



O Πάνος, είναι ένα τέκνο Καμένης οικογενείας. Της μάνας του της ήρθε μια έκτακτη ακατανίκητη ανάγκη να κάνει τον Αντώνη Σαμαρά πατέρα του αλλά την πήρε ο λαός χαμπάρι, και την έστειλε  στον αγύριστο. Παρ’ όλες τις απέλπιδες προσπάθειες του Αλέξη να την επαναφέρει.


Πραγματικό πατέρα του ο Πάνος θεωρεί τον Κωνσταντίνο αν και, από ότι φαίνεται, ίσως να ήταν ένας περαστικός κουρευτής προβάτων, σε μια νύχτα ξέφρενου σεξ. Αχχ... ωραίες ξέγνοιαστες εποχές... Πάμε παρακάτω.


Εν πάση περιπτώσει, το αποτέλεσμα ήταν ότι ο Πάνος,  μόλις μυρίστηκε την κατρακύλα, παράτησε μάνα, πατέρα και κόμμα και από τότε το παίζει ανεξάρτητος. 


Σε κάποια στιγμή, συνάντησε και τον Αλέξη, άλλος Παριάρας από κει, και κάναν κυβέρνηση. Τίποτα το περίεργο μέχρι στιγμής, και άλλοι έκαναν κυβέρνηση στην ηλικία τους, αν και δεξιοί και αριστεροί δεν αποτόλμησαν ποτέ παρέα κάτι παρόμοιο.


Ας σοβαρευτούμε τώρα. Σχετικά με την κυβέρνηση:

Έχετε χιούμορ; Θα σας αρέσει η κυβέρνηση.

ΔΕΝ έχετε χιούμορ αλλά σας αρέσουν οι κωμωδίες; Πάλι θα σας αρέσει.

Ασχέτως χιούμορ, σας αρέσουν οι κυβερνήσεις; Θα σας αρέσει.

Σας αρέσει ο Ανδρέας Παπανδρέου; Θα σας αρέσει.

Δεν σας αρέσει ο Ανδρέας Παπανδρέου; Θα σας αρέσει.



Στα δικά μας ξανά:

Ο Πάνος λοιπόν, είναι ένας παρίας. Εκτός του ορθού κοινωνικού συνόλου, δεν τον αγαπάει κανείς, ειδικά το δεξιό του περιβάλλον. Οι παρέες του γίνονται  άλλοι αριστεροί παρίες που κανείς δεν θέλει κοντά του.


Η ζωή του από εδώ και πέρα αποτελεί μια ενδελεχή ματιά στο σύγχρονο κοινωνικό φαινόμενο της κιμαδοποίησης των παιδικών ονείρων του δεξιούλη υπό την αριστερή ηγεμονία. Ξένοι μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι στην χώρα,  αριστεροί κυβερνητικοί αναφέρονται στους όξω από εδώ ως Μακεδόνες, η ρήξη με την Εκκλησία είναι προ των πυλών και του Πάνου του έχουν δέσει τα χέρια. Ούτε το μνημόνιο δεν τον αφήνουν να σκίσει.


Για να παραλείπουμε τα διαδικαστικά και να φτάσουμε στο ζουμί, πέφτει στα χέρια του Πάνου μια στολή παραλλαγής. Έτσι αρχίζει να παίρνει μέρος σε ασκήσεις στρατιωτικές. Πετάει με αεροπλάνα, καβαλάει άρματα, φωνάζει αέρα μπας και τον ακούσουν στην Τουρκιά και χεστούν επάνω τους. Αλλά οι Τούρκοι δεν μασάνε.  Κάνουν τη μια παραβίαση μετά την άλλη. 


Αλλά ο Πάνος θα συνεχίσει. Γιατί ο Πάνος ξέρει ότι μας ψεκάζουν. Και ας έχει σταματήσει να το λέει.


(Την στολή παραλλαγής δεν την έχει ανάγκη ο Πάνος. Μπαμ κάνει από μακριά)