Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Το ξύλο πολλοί μίσησαν, τον Ρουβίκωνα κανείς

Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν σε γνωστό νοσοκομείο του κέντρου της Αθήνας, όπου η γνωστή αναρχική ομάδα, της οποίας το όνομα δεν αναφέρω για να μην παρεξηγηθούν οι υπόλοιπες αναρχικές ομάδες, έκανε έφοδο.

Επίσης εντελώς συνειδητά επιλέγω να μην αναφέρω και το όνομα του νοσοκομείου για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Στόχος της γνωστής ομάδας αναρχικών ήταν γνωστός γιατρός ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες έπαιρνε φακελάκια από ασθενείς. Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι το όνομα του ασυνείδητου γιατρού συνειδητά δεν αναφέρω, όχι για να μην του κάνω διαφήμιση όπως στα νοσοκομεία και στις αναρχικές ομάδες, αλλά επειδή δεν το γνωρίζω. Αν το ήξερα θα το ανέφερα.

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας απείλησαν τον ασυνείδητο γιατρό ότι αν ξαναπάρει φακελάκι πρώτα θα τον δείρουν, μετά θα τον ξαναδείρουν και στο τέλος πάλι θα τον δείρουν. Γεγονός που αποδεικνύει ότι οι σύγχρονες αναρχικές ομάδες πάσχουν από  εναλλακτικά μέσα δράσης. Άντε να τον δείρεις μια φορά, άντε να τον δείρεις δυο φορές … μετά βαριέσαι … γίνεσαι δημόσιος υπάλληλος. Λείπει η φαντασία…

Για την ώρα η αναρχική ομάδα δεν απείλησε κανένας ασθενή που δίνει φακελάκι αλλά επικεντρώθηκε στους γιατρούς που τα παίρνουν. Γιατί αν φοβηθεί ο γιατρός και δεν δεχτεί φακελάκι, τότε ο ασθενής δεν θα βρίσκει εύκαιρο γιατρό να το δώσει και έτσι θα το διαθέσει στην ανάπτυξη.

Από την μεριά του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, με μια σκληρή ανακοίνωση, δήλωσε ότι ο Νίκος Τόσκας δεν έχει καμιά δικαιολογία αφού πλέον οφείλει άμεσα είτε να συλλάβει τους δράστες είτε να παραιτηθεί. Και όταν ο Ιατρικός Σύλλογος αναφέρεται στους δράστες δεν εννοεί τους γιατρούς που παίρνουν φακελάκια αλλά τους αναρχικούς που δέρνουν τους γιατρούς που παίρνουν φακελάκια.