Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Δείξε μου το αρχίδι σου να σου πω ποιος είσαι.

Τα σχόλια της Κατερίνας Παπακώστα κατά του Άδωνη Γεωργιάδη σχετικά με τη στάση του στο θέμα της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, στοίχισε τη θέση της ως αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. Ψιλοπράγματα δηλαδή αν αναλογιστείς ότι άσκησε κριτική στον Άδωνη Γεωργιάδη, δηλαδή στο δεξί αρχίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Φαίνεται όμως ότι η Κατερίνα Παπακώστα είχε ξεχάσει ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης  ήταν, είναι και θα είναι το δεξί αρχίδι του αρχηγού. Όποιος και αν είναι αυτός ο αρχηγός. Γιατί ο Άδωνης Γεωργιάδης έχει μια μακρά ιστορία ως το δεξί αρχίδι του αρχηγού.

Οπότε όσο και να προσπαθεί η Κατερίνα Παπακώστα, η θέση είναι πιασμένη.

Προφανώς ο Άδωνης Γεωργιάδης αποτελεί το είδος του ανθρώπου που ξέρει τι πρέπει να κάνει ώστε να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση. Άλλωστε φαίνεται να είναι και η μόνη θέση που μπορεί να καλύψει.

Από την άλλη μεριά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να αποτελεί το είδος του ανθρώπου που ξέρει να ξεχωρίζει τους σωστούς ανθρώπους για τις σωστές θέσεις.

Για τη θέση του αριστερού αρχιδιού του Κυριάκου Μητσοτάκη, ακόμα στην Ν.Δ. ψάχνονται. Ίσως να είναι μια θέση που θα μπορούσε να καλύψει η Κατερίνα Παπακώστα. Βέβαια δεν έχει το κύρος του δεξιού αρχιδιού, αφού το αριστερό αρχίδι έχει και μια προϊστορική ιδεολογία που το κρατάει σε μια ισορροπία. Αλλά για αρχή, καλή είναι η θέση. Άλλωστε η Κατερίνα Παπακώστα μικρή είναι ακόμα, έχει όλο το μέλλον δικό της. 

Και μην ξεχνάς ότι το αριστερό από το δεξί αρχίδι δεν απέχουν πολύ. Χρησιμοποιείς για γέφυρα το Πασόκ και έφτασες πριν το καταλάβεις.