Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ο Άδωνης είσαι εσύ!



Έτοιμος να συγκρουστεί με τους Αριστερούς δήλωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης. Μια σύγκρουση που θα είναι βέβαια σε ιδεολογικό επίπεδο αφού σε επίπεδο μπουνιάς και γροθιάς ο Άδωνης Γεωργιάδης υστερεί. Όχι ότι υπερτερεί σε ιδεολογικό επίπεδο. Απλώς αυτό δεν πονάει.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι στον πολιτισμένο κόσμο το να είσαι αριστερός είναι πράγμα κακό ενώ το να είσαι Άδωνης Γεωργιάδης είναι πράγμα καλό. Προφανώς ο Άδωνης Γεωργιάδης έχει περίεργες αντιλήψεις περί πολιτισμού. Και περί καλού και κακού. Τσάμπα έκδωσε τόσα βιβλία. Γεγονός που αποδεικνύει ότι άλλο πράγμα είναι να εκδίδεις τα βιβλία και άλλο να τα διαβάζεις. Τεράστια η διαφορά.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι, σύμφωνα με σίγουρες πληροφορίες, υπάρχει απαισιοδοξία στους πολίτες από την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση. Για την απαισιοδοξία των πολιτών σχετικά με μια κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν αποκάλυψε κάποια στοιχεία. Ούτε για την απαισιοδοξία των πολιτών σχετικά με μια κυβέρνηση του Άδωνη Γεωργιάδη. 

Μάλιστα τόνισε ότι οι πραγματικοί Νεοδημοκράτες ψηφίζουν Άδωνη Γεωργιάδη ενώ οι ψευτονεοδημοκράτες, οι Συριζαίοι και οι Πασοκτζήδες ψηφίζουν Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 

Ξεκαθάρισε ότι, παρόλο που θα ‘θελε, δεν μπορεί να δείξει καμιά εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα για να τονίσει την αναξιοπιστία του Αλέξη Τσίπρα, ο Άδωνης Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι πρόσφατα του εκμυστηρεύτηκε ότι η γη γυρίζει. Και μάλιστα επέμενε. Χωρίς να σκεφτεί απλά και λογικά ότι τότε θα πέφταμε.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι σε λίγους μήνες, άνθρωπος που δημοσίως θα παραδέχεται ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελεί είδος προς εξαφάνιση αφού όλοι θα έχουν ψηφίσει Άδωνη Γεωργιάδη. 

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η τρόικα υποχώρησε στο μνημόνιο της Αριστεράς και αναγκάστηκε να συμφωνήσει στην επιβολή του στον ελληνικό λαό αφού ο Αλέξης Τσίπρας δεν άφησε κανένα περιθώριο συμβιβασμού. Κάτι που θα κάνει ο Άδωνης Γεωργιάδης όταν γίνει πρωθυπουργός.

Για να γίνει όμως πρωθυπουργός ο Άδωνης Γεωργιάδης θα πρέπει πρώτα να εκλεγεί αρχηγός στην Ν.Δ. Γιαυτό όλοι στις 22 Νοεμβρίου ψηφίζουμε Άδωνη Γεωργιάδη. Γιατί ο Άδωνης είσαι εσύ!