Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Εν οίδα , γαμώ την πινακίδα .

Συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης λίγο μετά τις 11.00 την Τρίτη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ επειδή παραβίασε stop , είχε πλαστές πινακίδες , κυκλοφορούσε ανασφάλιστος και δεν είχε δίπλωμα . 

Κατά τη μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα ο Μιχάλης Λιάπης δήλωσε ότι ήθελε απλώς να φορτίσει την μπαταρία του . Οπότε βρήκε κάτι περίεργους που του έφτιαξαν πλαστές πινακίδες στο τσακ – μπαμ για να μπορέσει να κάνει γύρω το τετράγωνο και να την φορτίσει τη ριμάδα τη μπαταρία. 

Υποστήριξε επίσης ότι τις πινακίδες τις είχε καταθέσει στην εφορία γιατί η οικονομική πολιτική του Αντώνη Σαμαρά τον έχει εξαθλιώσει οικονομικά και κάλεσε όλους τους ψηφοφόρους της ΝΔ να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές .

Στο αστυνομικό τμήμα , κατά τη διάρκεια της ανάκρισης , οι αστυνομικοί έπειτα από τις απαντήσεις που πήραν από τον πρώην υπουργό μεταφορών μπερδεύτηκαν θεωρώντας  ότι τους έκανε τον χαζό μέχρι που κατάλαβαν ότι δεν προσποιούταν αλλά ότι είναι παντελώς ηλίθιος .

Η συγκεκριμένη σύλληψη αποτελεί και προσωπική απάντηση του εκπροσώπου της ευρωπαϊκής επιτροπής Όλι Ρεν ο οποίος στο σύνθημα “δεν θα μας πάρεις τις Καγιέν , Όλι Ρεν , Όλι Ρεν” που ακουγόταν από τους Έλληνες γιάπις προ τριετίας απαντάει “κοίτα πως κατάντησαν οι γιάπις , συνελήφθη και ο Λιάπης” .

(Αν κάνει τόσες παρανομίες μαζεμένες τώρα που είναι συνταξιούχος , φαντάσου τι έκανε ως υπουργός και ενεργό στέλεχος της ΝΔ)