Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Βεβήλωσαν τον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου.



Άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Πασόκ. Προφανώς το Πασόκ αντέδρασε από κεκτημένη ταχύτητα παρόλο που όλοι οι Πασοκτζήδες έχουν μαζευτεί στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Αντίθετα οι Πασοκτζήδες του ΣΥΡΙΖΑ δεν αντέδρασαν. Προφανώς για να μην καρφωθούν.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Πασόκ αναφέρει ότι όσες άνανδρες πράξεις και αν επιχειρήσουν, ο Ανδρέας Παπανδρέου θα έχει την θέση που του αρμόζει στην ελληνική ιστορία. Για το αν εννοεί τον τάφο ή κάποια άλλη θέση, δεν διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Διευκρινίζεται όμως ότι αυτοί που βεβήλωσαν τον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου είναι γνωστοί άγνωστοι. Ένας χαρακτηρισμός που παραπέμπει σε νεοδημοκράτες. 

Πλέον στην Ν.Δ. φοβούνται αντίποινα από αγανακτισμένους Πασοκτζήδες του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα από κύκλους των πιο λυσσασμένων Πασοκτζήδων του ΣΥΡΙΖΑ  διέρρευσε ότι σκοπεύουν να κατουρήσουν στον τάφο του Κωνσταντίνου Καραμανλή για εκδίκηση. Γιαυτό πλέον ο τάφος του Κωνσταντίνου Καραμανλή φρουρείται νυχθημερόν από ομάδες περιφρούρησης της δεξιάς παράταξης ώστε να αποτρέψουν τυχόν κατούρημα του γέρου της Δημοκρατίας.