Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος ζει!



Την άμεση σύλληψη των δραστών της εις βάρος του επίθεσης ζητάει ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος. Όπως ξεκαθάρισε μάλιστα απαιτεί  την άμεση σύλληψη των δραστών της επίθεσης ως δημοκρατικός πολίτης και όχι ως βουλευτής της Ν.Δ. Άλλωστε ο Γιώργος Κουμουτσάκος ανήκει σε εκείνη  την κατηγορία των δημοκρατικών πολιτών που καταδικάζει τη βία εις βάρος του από όπου και αν προέρχεται. Χωρίς να ισχύει και το αντίθετο.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει καμιά δήλωση στα ΜΜΕ για το γεγονός αφού ότι είχε να πει το είπε στη Βουλή και στο tweeter. Για οτιδήποτε άλλο θέλουν οι δημοσιογράφοι, είναι στη διάθεση τους. 

Επίσης ο Γιώργος Κουμουτσάκος θεωρεί ότι είναι ζήτημα τιμής για τη Δημοκρατία ο εντοπισμός και η άμεση σύλληψη των δραστών. Σε αντίθετη περίπτωση η Δημοκρατία θα είναι άτιμη και γιαυτό θα πρέπει να την αντικαταστήσουμε. Εκτός αν τελικά αντικαταστήσουμε τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Μάλιστα, σε μια σαφή κριτική κατά της χρυσής αυγής, τόνισε ότι θα είναι πάντα απέναντι στην ανοησία, στη μισαλλοδοξία και στην ιδεοληψία. Αλλά σχεδόν αμέσως το μετάνιωσε αφού θυμήθηκε ότι με την ανοησία, τη μισαλλοδοξία και την ιδεοληψία αποτελεί  ταυτολογία οπότε δεν γίνεται να βρεθεί απέναντι από τον εαυτό του. Γιαυτό αποφάσισε να βρεθεί απέναντι από τον Νίκο Φίλη και να του ζητήσει να παραιτηθεί επειδή δεν είναι ανόητος, μισαλλόδοξος και ιδεοληπτικός και θεωρεί ότι δεν υφίσταται γενοκτονία των Ποντίων αλλά εθνοκάθαρση.

Η Ν.Δ. με δήλωση της καλεί τον πρωθυπουργό και τον υπουργό προστασίας του Πολίτη να σταματήσουν να προστατεύουν τους τραμπούκους και τα φασιαστοειδή της δεξιάς και να συνεχίσουν να προστατεύουν μόνο αυτά της αριστεράς. Τους τραμπούκους και τα φασιαστοειδή της δεξιάς θα τα προστατεύσει μόνη της η Ν.Δ. Ο καθένας να ασχοληθεί με τους τραμπούκους του.