Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Παππού , τα έμαθες τα νέα; Έσκισαν τα κομμούνια!

Να μην διεξαχθούν την Κυριακή exit-polls, μέχρι να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν την αστοχία των αποτελεσμάτων κατά τον α' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, πρότεινε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης σε συνέντευξή του στον Alpha 989.

Και αυτό γιατί μόλις έκλεισαν οι κάλπες και δημοσιοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των exit-polls , μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων ψηφοφόρων της Ν.Δ. μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία σωρηδόν λόγω καρδιακών επεισοδίων και εγκεφαλικών. Διότι είναι πολύ βαρύ το χτύπημα για τους ηλικιωμένους  Νεοδημοκράτες η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Και για τους νέους Νεοδημοκράτες επίσης βαριά είναι μια επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ , αλλά αυτοί αντέχουν. Είναι χοντρόπετσοι ακόμα. Γουρούνια.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις και υπό τον φόβο της απώλειας σημαντικού αριθμού ψηφοφόρων της Ν.Δ. , ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται να απαγορεύσει τα exit-polls σε περίπτωση που τα αποτελέσματα ευνοούν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης ο Αντώνης Σαμαράς προτίθεται ολόκληρη την εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές να απαγορέψει την προβολή ταινιών τρόμου καθώς και αισθησιακών ταινιών από τα κανάλια επειδή αποτελούν πηγή εγκεφαλικών και καρδιακών επεισοδίων στην τρίτη ηλικία . Άλλωστε στην κατάσταση που βρίσκεται η Ν.Δ. αυτόν τον καιρό , δεν έχει περιθώρια απώλειας ψηφοφόρων. Και μάλιστα των πιο λυσσασμένων. Των γερόντων.

(Το τρολλάρισμα των δημοσκοπήσεων και των exit-polls αποτελεί το νέο χόμπι των Ελλήνων. Στις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές να λέμε στους δημοσκόπους ότι θα ψηφίσουμε Ελιά. Να πάθει εγκεφαλικό ο Ευάγγελος Βενιζέλος και να ξεμπερδέψουμε με αυτόν μια και καλή. Έτσι , για πλάκα… Άλλωστε και αυτός πλάκα μας κάνει.)

(Εδώ που τα λέμε η ακρίβεια των exit-polls είναι μεγάλο ξενέρωμα. Σαν να βλέπεις ποδοσφαιρικό  αγώνα γνωρίζοντας το αποτέλεσμα)