Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Δικαίωμα του Σαμαρά να τα κάνει όλα μπουρδέλο.

Συνάντηση είχαν σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του Πασόκ Ευάγγελος Βενιζέλος. Παρέα τους έκανε ο υπουργός οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης ώστε να δώσει κύρος στη συνάντηση αλλά και να εξηγήσει στον πρωθυπουργό και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης πως κατάφερε όταν ήταν μικρός να ξεφύγει από την πιθανότητα της ανεργίας. Γιατί όταν ο Γκίκας Χαρδούβελης ήταν μικρός και άμυαλος είχε έρθει αντιμέτωπος με την πιθανότητα της ανεργίας αλλά όχι με την ίδια της ανεργία. Όταν όμως μεγάλωσε έβαλε μυαλό και  αποφάσισε να σώσει τη χώρα.

Ο ίδιος ο Γκίκας Χαρδούβελης, που δεν έχει κανένα προσωπικό συμφέρον, τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και όχι πρόωρες εκλογές. Γιατί οι πρόωρες εκλογές θα αποσταθεροποιήσουν την σταθεροποιημένη πολιτική του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου. Επίσης τα ίδια υποστηρίζουν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος οι οποίοι όμως έχουν προσωπικό συμφέρον, οπότε η άποψη τους δεν μετράει.

Βέβαια αν οι εκλογές δεν ήταν πρόωρες αλλά καθυστερημένες, δεν θα αποσταθεροποιούσαν την πολιτική σταθερότητα αλλά αντίθετα θα την σταθεροποιούσαν ακόμα περισσότερο.

Γιατί όπως υποστηρίζει ο Αντώνης Σαμαράς, σημασία έχει να ολοκληρώσεις τη θητεία σου και ας είσαι και άχρηστος. Γιατί όσο σκατά και αν τα έχεις κάνει στα μισά του δρόμου είναι δικαίωμα σου μέχρι το τέλος να τα κάνεις απόσκατα αφού σε έχουν ψηφίσει πρωθυπουργό για όλη τη διαδρομή και όχι για τη μισή.