Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Η Κίνα στηρίζει τον ελληνικό σεξοτουρισμό. (Νι χάο, Τζονγκ Γκούο, νι χάο Σι Λα)

Στην χώρα μας βρέθηκε ο πρωθυπουργός της Κίνας και συγκεκριμένα στη Ρόδο για να περάσει ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο αλλά , για κακή του τύχη , τον υποδέχτηκε ο Αντώνης Σαμαράς . Στο αεροδρόμιο είχαν ληφθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας αφού οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας γνωρίζουν ότι εκατομμύρια Έλληνες δύσκολα θα αντιστέκονταν σε ένα ενδεχόμενο γιαούρτωμα του πρωθυπουργού.

Ο Αντώνης Σαμαράς ξενάγησε τον Κινέζο πρωθυπουργό στο κάστρο των ιπποτών ξεσκονίζοντας τις γνώσεις που είχε αποκομίσει ως υπουργός πολιτισμού την εποχή που διόριζε Καλαματιανούς στο μουσείο της Ακρόπολης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της δημοκρατίας , Κάρολος Παπούλιας , παρέθεσε γεύμα με Κινέζικο προς τιμήν του Κινέζου πρωθυπουργού.

Παρά το γεγονός ότι ο Κινέζος πρωθυπουργός ήρθε στην Ελλάδα για σεξοτουρισμό που δεν κατάφερε τελικά να πραγματοποιήσει αφού του είχαν γίνει στενός κορσές ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κάρολος Παπούλιας , δεν φάνηκε να τους κρατάει κακία και εξέφρασε τη συμπαράσταση του στην Ελλάδα τονίζοντας ότι θα προβάλλει τον τουρισμό της Ελλάδας στην Κίνα. Ήδη , όπως ενημέρωσε τον Κάρολο Παπούλια , έχει πακετάρει δυο-τρία εκατομμύρια Κινέζους με προορισμό τα Ελληνικά νησιά.

Ο πρωθυπουργός της Κίνας μαζί με τους έξι υπουργοί που τον συνοδεύουν θα αποχωρήσουν την Δευτέρα για τη Βραζιλία όπου ευελπιστεί να είναι πιο τυχερός και να μην του μπαστακωθεί  η πρόεδρος της Βραζιλίας.