Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ο Άδωνις πουλάει.

Το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης επέλεξε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ώστε να πραγματοποιήσει την σημερινή του ζωντανή εμφάνιση . Αν και η εμφάνιση ήταν μυστική αφού θα πραγματοποιούνταν μπροστά σε λίγους και εκλεκτούς , τελικά η είδηση διέρρευσε και έτσι από νωρίς το πρωί γιατροί , νοσηλευτές , ασθενείς και επισκέπτες χτένιζαν το νοσοκομείο με σκοπό να συναντήσουν τον υπουργό .

Παρά την ομολογουμένως  πετυχημένη μεταμφίεση του υπουργού σε πλανόδιο βιβλιοπώλη ώστε να μην γίνει αντιληπτός από τους θαυμαστές του , τελικά αναγνωρίστηκε από το πλήθος το οποίο με το που τον είδε άρχισε να υστεριάζει .

Συνηθισμένος σε αντίστοιχες εκδηλώσεις λατρείας , ο υπουργός παρέμεινε ψύχραιμος και μάλιστα αντάλλαξε ορισμένες κουβέντες σε άπταιστα ελληνικά με τους ιθαγενείς της χώρας δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τον ανθρώπινο χαρακτήρα του . Τους αγαπάει τους έλληνες ο άτιμος και ας τους γαμάει .

Αφού ο υπουργός μοίρασε αυτόγραφα , φωτογραφήθηκε με το πλήθος και έπεισε τρεις ψηφοφόρους του Κ.Κ.Ε. , έξι του ΣΥΡΙΖΑ και έναν που αμφιταλαντεύεται μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ να ψηφίσουν Ν.Δ. , αποχώρησε ώστε να συνεχίσει τις σημερινές του ζωντανές εμφανίσεις σε τρεις τηλεοπτικούς και έξι ραδιοφωνικούς σταθμούς . Γιατί ο Άδωνις πουλάει . Τα πάντα . Από βιβλία μέχρι υγεία .


(Εντωμεταξύ η υγεία , την οποία έχει αναλάβει ο Άδωνις Γεωργιάδης , πάει κατά διαόλου αλλά τουλάχιστον ξέρουμε προς τα πού πάει . Δεν πρόκειται να την χάσουμε . Κάτι είναι και αυτό.)