Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Φιλελέδες ενωθείτε.



Την πεποίθηση του ότι η κυβέρνηση πάει τη χώρα αιώνες πίσω εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς  χωρίς όμως να διευκρινίσει την ακριβή εποχή. Ο Αντώνης Σαμαράς προέβη σε αυτή τη δήλωση διαβλέποντας τον κίνδυνο ρήξης της χώρας με την Ευρώπη με φυσικό επακόλουθο την επιστροφή στη δραχμή. Γεγονός που βοηθάει τους ερευνητές να προσδιορίσουν την εποχή που υπονοεί ο Αντώνης Σαμαράς σε κάποια χρονική περίοδο που η Ελλάδα δεν βρισκόταν σε άνθηση. Άρα οι ιστορικοί απέκλεισαν τον χρυσό αιώνα του Περικλή, όπου η Αθήνα ειδικά και η Ελλάδα γενικά, πέταγαν, αλλά και τον χρυσό μισό αιώνα του Πασόκ και της Ν.Δ. ο οποίος θα μπορούσε άνετα να συγκριθεί με τον χρυσό αιώνα του Περικλή.

Άρα οι ιστορικοί τοποθετούν το χρονικό διάστημα που θα μας γυρίσει πίσω ο ΣΥΡΖΑ μεταξύ των δύο χρυσών εποχών χωρίς όμως να μπορούν να προσδιορίσουν επακριβώς την περίοδο. Αναμένονται διευκρινήσεις από τη Ρηγίλλης.

Όπως διευκρίνισε ο Αντώνης Σαμαράς, αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ τότε η εποχή των μνημονίων θα φαντάζει παράδεισος. Και όλοι οι Έλληνες θα αναζητούν ξανά τα μνημόνια αλλά τότε θα είναι αργά. Γιατί τα μνημόνια θα έχουν πετάξει μαζί με τα ευρώ.

Γιαυτό ο Αντώνης Σαμαράς προειδοποίησε τον Αλέξη Τσίπρα να μην τολμήσει να βγάλει τη χώρα από το ευρώ. Αλλά και να τολμήσει, θα τον σταματήσει η Ν.Δ. Γιατί μπορεί οι Έλληνες να έκαναν μια μαλακία και να ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ πριν πέντε μήνες, αλλά ο Αντώνης ο Σαμαράς κακίες δεν κρατάει. 

Μάλιστα υποσχέθηκε στους συναγωνιστές του να οργανώσει μέσω facebook πολλά συλλαλητήρια υπέρ του ευρώ, τώρα που έμαθε να χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης. Γιατί έως τώρα δούλευε το twitter.  

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι τα επόμενα συλλαλητήρια θα είναι πιο πετυχημένα από το προηγούμενο στο Σύνταγμα αφού παραδέχτηκε ότι οι δεξιοί στο θέμα της οργάνωσης συλλαλητηρίων βρίσκονται αιώνες πίσω από τους κομμουνιστές. Γιαυτό θα εισάγει καινοτόμες ιδέες στα επόμενα φιλελέδικα συλλαλητήρια όπως το κοπάνημα της κατσαρόλας, μια δράση που εισήγαγαν πρώτοι πριν λίγα χρόνια οι φιλελέδες Αργεντινοί για να τονίσουν ότι άρχισαν να πεινάνε. Βέβαια οι δικοί μας φιλελέδες δεν έχουν αρχίσει ακόμα να πεινάνε, αλλά που θα πάει, ο κομμουνισμός είναι μεγάλος.