Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Ο Αντώνης Σαμαράς ψηφίζει Πασόκ.

Την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να στηρίξει τον Γιάννη Σγουρό για την Περιφέρεια Αττικής και τον Γιώργο Καμίνη για τον Δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Άλλωστε και στον πρώτο γύρο ο Αντώνης Σαμαράς στήριξε τον Γιώργο Καμίνι αφού έβαλε ως υποψήφιο της Ν.Δ. τον Άρη Σπηλιωτόπουλο αλλά και τον Γιάννη Σγουρό αφού έβαλε απέναντι του τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αντώνης Σαμαράς στηρίζει το Πασόκ. Μάλιστα ο Αντώνης Σαμαράς στην πολιτική του καριέρα περισσότερες φορές έχει στηρίξει το Πασόκ παρά την Ν.Δ. Επίσης , στο παρελθόν ο Αντώνης Σαμαράς έχει ρίξει την Ν.Δ. από την κυβέρνηση . Ενώ το Πασόκ δεν το έχει ρίξει ποτέ από την κυβέρνηση. Αν και θα μπορούσε.

Τελικά ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να είναι περισσότερο Πασόκ παρά Ν.Δ.

Ίσως μετά τις ευρωεκλογές να έχουμε ανακατατάξεις στις ηγεσίες της Ν.Δ. και του Πασόκ. Ο Αντώνης Σαμαράς να πάει στο Πασόκ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην Ν.Δ. Έτσι και αλλιώς δεν θα έχει μεγάλη διαφορά . Πάλι ο Αντώνης Σαμαράς θα στηρίζει τον Ευάγγελο Βενιζέλο και ο Ευάγγελος Βενιζέλος τον Αντώνη Σαμαρά.

(Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος μου θυμίζουν την παροιμία “μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια” όπως επίσης και την παροιμία “στην πουτάνα δεν χωράνε πουτανιές”)