Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Το σύνδρομο του Βενιζελοσαμαρά .

Στάση αναμονής τηρεί η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς για τα επίσημα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Αν τα αποτελέσματα δεν είναι καταστροφικά για την Ν.Δ. , τότε ο Αντώνης Σαμαράς  θα κάνει την πάπια μέχρι τις ευρωεκλογές. Αν τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι καταστροφικά για την Ν.Δ. τότε ο Αντώνης Σαμαράς πάλι θα κάνει την πάπια  μέχρι τις ευρωεκλογές.

Αν την άλλη Κυριακή τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών δεν είναι καταστροφικά για την Ν.Δ. , τότε ο Αντώνης Σαμαράς θα ξανακάνει την πάπια. Αν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών είναι καταστροφικά για την Ν.Δ. , τότε ο Αντώνης Σαμαράς θα ξαναματακάνει την πάπια.

Γενικά όποια και αν είναι τα αποτελέσματα , ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει την πάπια. Γιατί ούτε οι δημοτικές , ούτε οι περιφερειακές , ούτε και οι ευρωεκλογές είναι ικανές να κουνήσουν τον Αντώνη Σαμαρά από την πρωθυπουργία. Όσο και αν πατώσει η Ν.Δ.

Ο μόνος που μπορεί να ρίξει τον Αντώνη Σαμαρά είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο οποίος όμως δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει.

(Είναι γελασμένος όποιος πιστεύει ότι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος θα φύγουν τόσο εύκολα από τη ζωή μας. Γιατί ο Έλληνας πάσχει από το σύνδρομο του Βενιζελοσαμαρά. Όσο τον γαμάνε , τόσο τους γουστάρει.)