Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Πρώτη δύναμη οι αναρχικοί .




Πρώτος πολιτικός χώρος αναδείχθηκε για ακόμα μία φορά ο χώρος των αναρχικών ο οποίος σταθερός στις απόψεις τους αρνείται σθεναρά την συμμετοχή του στις εκλογικές διαδικασίες . Μάλιστα ο αναρχικός χώρος παρουσίασε τεράστια συσπείρωση αυξάνοντας την δύναμη του σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές .

Όλοι συμφωνούν ότι επιτέλους ο λαός ξύπνησε . Άργησε λίγο αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ . Χρειάστηκε βέβαια κάποια σχετική εξωτερική ώθηση με μνημόνια , ΜΑΤ , ανέχεια , λιμούς και καταποντισμούς αλλά τελικά τα κατάφερε .  Εκτός από το ενάμιση εκατομμύριο ακροαριστερούς εμφανίζονται και δύο εκατομμύρια αναρχικοί . Όλοι μαζί τρία εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες αναρχοκομουνιστές που είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την επανάσταση .Τρέμετε αστοί . Μετρημένες οι μέρες σας .
Όσοι παραπληροφορούν τον κόσμο λέγοντας ότι η αποχή οφείλεται σε τεμπελόσκυλα που έχουν πιάσει μούχλα , τόσο σωματικά όσο και εγκεφαλικά  από την ακινησία και την ηλιθιότητα , θεωρούνται απλώς κατάπτυστοι προβοκάτορες του επαναστατικού κινήματος .   
Το ποσοστό των αναρχικών άγγιξε το 38% γεγονός που τους καθιστά πρώτο κόμμα με άνετη αυτοδυναμία . Βέβαια άμα ψήφιζαν δεν θα ήταν αναρχικοί και ο αναρχικός χώρος δεν θα ήταν τόσο δυνατός . Αλλά τότε θα ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ οπότε δεν θα έβγαινε πρώτος ο Σαμαράς . Εκτός βέβαια αν οι προβοκάτορες δεν είναι τελικά προβοκάτορες οπότε οι απέχοντες θα ψήφιζαν δαγκωτό Σαμαρά ο οποίος θα μας πήδαγε αυτοδύναμα και χωρίς την παραμικρή βοήθεια . Οπότε καλά έκαναν οι απέχοντες και έκατσαν σπίτι τους . Να πηδήξουν και άλλοι ρε αδερφέ , όχι μόνο ο Σαμαράς .