Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Συνεδριάζει η Ν.Δ. για να της ανέβει το ηθικό

Τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ έχει αποφασίσει το επιτελείο του πρωθυπουργού σε μια προσπάθεια τόνωσης του ηθικού των βουλευτών του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων , η Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας θα συγκληθεί την ερχόμενη Πέμπτη 30 Ιανουαρίου. Εκτός από την ομιλία Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αναμένονται και άλλες καινοτομίες από τον πρωθυπουργό.

Αρχικά θα βάλει τους υπόλοιπους βουλευτές να πλακώσουν στα χαστούκια τους υπουργούς Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκη, Υγείας Αδ.Γεωργιάδη και Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ.Τσαυτάρη οι οποίοι μαλώνουνε σαν τα κοκόρια με αφορμή τις αλλαγές στην αγορά των φαρμάκων και των τροφίμων.

Στη συνέχεια θα ασχοληθεί με τον βουλευτή της ΝΔ Μάξιμο Χαρακόπουλο ο οποίος μπινελικώνει νυχθημερόν τον Χατζηδάκη  με αφορμή τη διάρκεια του φρέσκου γάλακτος. Θα τον μπουκώσει λοιπόν με οκτώ λίτρα ληγμένου γάλακτος ώστε να καταλάβει έμπρακτα ότι η διάρκεια του φρέσκου γάλακτος μπορεί να διευρυνθεί δυο – τρεις μέρες χωρίς σοβαρά προβλήματα για την υγεία του καταναλωτή .

Παράλληλα, θα ασχοληθεί με τη σύγκρουση που μαίνεται μεταξύ των υπουργείων Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης σχετικά με τις ευθύνες για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, αλλά και γενικότερα της δικαστικής και ποινικής αντιμετώπισης των κατηγορούμενων για υποθέσεις τρομοκρατίας. Συγκεκριμένα ο Νίκος ο Δένδιας απαιτεί , αφού συλλαμβάνουν τους τρομοκράτες , να τους καίνε ζωντανούς ενώ ο Χαράλαμπος Αθανασίου υποστηρίζει ότι αφού πιάνουν τους τρομοκράτες θα πρέπει να τους γδέρνουν ζωντανούς . Τη λύση στο πρόβλημα αναμένεται να δώσει και πάλι ο πρωθυπουργός ο οποίος θα προτείνει όταν συλλαμβάνουν έναν τρομοκράτη να τον γδέρνουν και να τον καίνε ταυτόχρονα .

Και αφού τακτοποιήσει τους υπουργούς  Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης θα ασχοληθεί με τους 32 γαλάζιους βουλευτές οι οποίοι σήκωσαν μπαϊράκι αντιδρώντας  στο νέο τρόπο φορολόγησης των αγροτών. Ως ισοδύναμο μέτρο , ο Αντώνης Σαμαράς θα προτείνει την επιπλέον φορολόγηση των 32 διαφωνούντων βουλευτών γεγονός που αναμένεται να κάμψει τις όποιες αντιδράσεις τους .

Τέλος ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τους βουλευτές ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν λανθασμένες αφού πραγματοποιήθηκαν από άθεους δημοσκόπους . Για να τους πείσει μάλιστα θα πραγματοποιήσει μια επιτόπια δημοσκόπηση μεταξύ των γαλάζιων βουλευτών με μοναδικό ερώτημα : “ποιος θέλετε να κυβερνάει την Ελλάδα για πάντα” τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να είναι διαφωτιστικά και άκρως αναζωογονητικά για το καταβαραθρωμένο ηθικό των βουλευτών .

(Μόνο με θεϊκή παρέμβαση η Ν.Δ. θα μάζευε 28% σε δημοσκόπηση δημοτικών εκλογών τη σημερινή εποχή . Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Σαμαράς έχει τη βοήθεια του θεού . Γιαυτό δεν συμπαθώ τον θεό . Γιατί είναι φιλελές μέχρι αηδίας .)