Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Νίκος Δένδιας , υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλλονιάς .

Την αποθέωση γνώρισε ο Νίκος Δένδιας σήμερα στο Ληξούρι κατά την επίσκεψη του , με εντολή του Αντώνη Σαμαρά , στο νησί με σκοπό τον αγροτουρισμό . Ενώ περπάταγε αμέριμνος στον κεντρικό πεζόδρομο του Ληξουρίου , έγινε αντιληπτός από τους κατοίκους του νησιού οι οποίοι έσπευσαν να του εκφράσουν τον αμέριστο θαυμασμό τους προς το πρόσωπο του αλλά και τις ευχαριστίες τους προς την κυβέρνηση και ειδικά προς τον πρωθυπουργό , Αντώνη Σαμαρά , για όσα έχει κάνει έως σήμερα , τόσο για τους κατοίκους του νησιού , όσο και για ολόκληρο τον ελληνισμό .


Τον Νίκο Δένδια συνόδευσαν στο νησί ένα σωρό φιλελέδες κυβερνητικοί αλλά κανένας δεν κατάφερε να κλέψει λίγη από την δόξα του υπουργού . Όλες οι δόξες του ήρθαν κατάμουτρα . Καμία δεν τον πήρε ξώφαλτσα .

Ο Νίκος Δένδιας , αν και συνηθισμένος σε εκδηλώσεις λατρείας , δεν έκρυψε την έκπληξη του αφού τόση αγάπη δεν την περίμενε . Μάλιστα οι κάτοικοι του νησιού ζήτησαν από τον Νίκο Δένδια να μεσολαβήσει ώστε να επισκεφτούν το νησί και άλλα μεγαλοστελέχη της κυβέρνησης δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στον υπουργό υγείας , Άδωνη Γεωργιάδη , ο οποίος πληροφορίες αναφέρουν ότι προτίθεται να κλείσει το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο του Ληξουρίου .

Η αποθεωτική υποδοχή του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. στην Κεφαλονιά δεν πέρασε απαρατήρητη από την πρωθυπουργό ο οποίος δήλωσε πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να στηρίξει τον Νίκο Δένδια για υποψήφιο δήμαρχο στο νησί ώστε να σκίσει .

Όταν δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον Νίκο Δένδια να σχολιάσει τις δηλώσεις του πρωθυπουργό εκείνος απάντησε ότι δεν σχολιάζει τις δηλώσεις του όποιου τρομοκράτη .

Βέβαια ο Νίκος Δένδιας κατάγεται από την Κέρκυρα αλλά οι Κερκυραίοι δεν τον συμπαθούν γιατί είναι κομπλεξικοί και κακοπροαίρετοι . Ενώ οι Κεφαλλονίτες ξέρουν να ξεχωρίζουν το καλό το πράγμα .

(Ο μόνος που φαίνεται να έχει αντιρρήσεις για την υποψηφιότητα του Νίκου Δένδια για τον Δήμο Κεφαλλονιάς είναι ο Δημήτρης Κουφοντίνας ο οποίος σχεδίαζε να αποχωρήσει τους επόμενους μήνες από τον Κορυδαλλό , αλλά φαίνεται να μην προλαβαίνει μέχρι τον Μάιο που θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές.)