Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Η στενοχώρια του Άδωνη Γεωργιάδη

Συγνώμη ζήτησε ο Άδωνης Γεωργιάδης από τον πρωθυπουργό για την αντίδραση του κατά την απομάκρυνση του από το Υπουργείο Υγείας. Η δημόσια συγνώμη εκφράστηκε μέσω της εφημερίδας “Καθημερινή” την οποία ο Αντώνης Σαμαράς διαβάζει καθημερινά.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης βέβαια δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή της απομάκρυνσης του από το υπουργείο υγείας την απογοήτευση του. Γιατί ενώ αυτός λειτούργησε ως γνήσιος μνημονιακός διαλύοντας τη δημόσια υγεία για χάρη του μνημονίου , ο Αντώνης Σαμαράς λειτούργησε ως γνήσιος αντιμνημονιακός διώχνοντας τον.

Εκτός αν ο Αντώνης Σαμαράς αντικατέστησε τον Άδωνη Γεωργιάδη γιατί θεώρησε ότι δεν υπήρχε τίποτα άλλο να κάνει. Ότι ήταν να διαλύσει , το διέλυσε.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν κρύβει ότι η πρώτη σκέψη που του ήρθε στο μυαλό μόλις αντικαταστάθηκε από τον πρωθυπουργό , ήταν να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και να επιστρέψει στο ΛΑΟΣ. Αλλά το μετάνιωσε μόλις θυμήθηκε τα ποσοστά του ΛΑΟΣ και τελικά αποφάσισε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του πρωθυπουργού να αλλάζει τους υπουργούς του όποτε θέλει. Άλλωστε ο Καρατζαφέρης δεν έχει υπουργούς. Ο Σαμαράς τους έχει.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά ο Άδωνης Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι η συμπεριφορά του απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά ήταν απαράδεκτη αφού ενώ ο πρωθυπουργός τον ευεργέτησε χαρίζοντας του ένα υπουργείο , αυτός τον στενοχώρησε με την άθλια συμπεριφορά του.

Επίσης ο Άδωνης Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι η συμπεριφορά του είναι ακραία και ότι συνηθίζει να υπερεκτίθεται οπότε καλά έκανε ο πρωθυπουργός και τον αντικατέστησε.

Μάλιστα ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί ότι είναι ένα κάθαρμα αν αυτό τον βοηθούσε να ξανακερδίσει ένα υπουργείο.