Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Λεφτά για τον Ξηρό υπάρχουν .




Για 4 εκατομμύρια ευρώ , χωρίς τις κρατήσεις , επικηρύσσονται οι τρομοκράτες που καταζητούνται από την Αστυνομία , είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη , Νίκος Δένδιας σε δηλώσεις που έκανε για το θέμα της τρομοκρατίας, με αφορμή την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Συγκεκριμένα όποιος προσφέρει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού ή του Νίκου Μαζιώτη ή της Παναγιώτας Ρούπας θα ανταμειφτούν με ένα εκατομμύριο ευρώ έκαστος . Η περίπτωση των δύο δραστών που συμμετείχαν στη διπλή ανθρωποκτονία των χρυσαυγιτών στο Ν. Ηράκλειο είναι διαφορετική αφού κοστολογούνται όχι ένα εκατομμύριο ο καθένας αλλά ένα εκατομμύριο και οι δύο μαζί . Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για σιαμαίους . Αντίθετα ο Μαζιώτης με τη Ρούπα δεν θεωρούνται σιαμαίοι αλλά απλοί σύντροφοι .

Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται οι συγγενείς των τρομοκρατών καθώς και ο Νίκος Δένδιας ως αρχηγός του οργανισμού .

Το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ , το οποίο θα ονομαστεί “επίδομα άδειας του Ξηρού” , θα διατεθεί από το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013 το οποίο θα φορολογηθεί με 26% από το πρώτο ευρώ .

Αν ο Χριστόφορος Ξηρός καρφώσει τον Μαζιώτη , ο Μαζιώτης καρφώσει τη Ρούπα , η Ρούπα καρφώσει τον Ξηρό και οι σιαμαίοι αλληλοκαρφωθούν μεταξύ τους , ποιος θα εισπράξει τα λεφτά της επικήρυξης ; Οι αντάρτες πόλεων για τα τρέχοντα έξοδα ;