Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Πετάει , πετάει ο κομψός Γάιδαρος ;


Την δυνατότητα να πετάει ο κομψός Αβραμόπουλος με το κομψό πρωθυπουργικό αεροπλάνο , προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε ο ίδιος στο πολυνομοσχέδιο και υπέγραψε ο Στουρνάρας .

Είναι η πρώτη από μια σειρά κομψών κινήσεων που έχει δρομολογήσει ο κομψός Αβραμόπουλος ώστε να γίνει κομψός πρωθυπουργός στη θέση του πρωθυπουργού . Αφού με τον κανονικό τρόπο δεν μπορεί , τότε θα πάει μέσω της πλάγιας κομψής οδού .


Επόμενη κίνηση είναι να καταθέσει τροπολογία ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί το κομψό γραφείο και τον κομψό ηλεκτρονικό υπολογιστή του πρωθυπουργού .

Όταν καταφέρει να χρησιμοποιήσει την κομψή πρωθυπουργική τουαλέτα τότε θα έχει κάνει το σημαντικότερο κομψό βήμα . Θα έχει γίνει πρωθυπουργός στην κομψή χέστρα του πρωθυπουργού .

Σε αυτές τις κινήσεις αντιδρά ο άκομψος Βενιζέλος ο οποίος υποστηρίζει ότι αυτό το σχέδιο ήταν δικό του αλλά το έκανε copy paste ο κομψός Αβραμόπουλος . Για να μπορέσει να πάρει το προβάδισμα για τη θέση του πρωθυπουργού , είναι  διατεθειμένος να κρατήσει ακόμα και την αναμμένη δάδα της ΝΔ .

Από την άλλη ο κομψός Αβραμόπουλος λέει στον κλειστό του κύκλο ότι κάνει πρόβες τραγουδώντας το “καλημέρα ήλιε , καλημέρα” για να την σπάσει στον Βενιζέλο .

Έντονες είναι και οι αντιδράσεις των υπόλοιπων άκομψων στελεχών του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι θέλουν να χρησιμοποιούν και αυτοί το πρωθυπουργικό αεροπλάνο . Ζητείται έμπειρος καμικάζι! Και ας μην είναι κομψός .

Αντί να κοιτάνε με ποιο αεροπλάνο θα πετάει ο καθένας , μήπως να αρχίσουν να καβατζάρουν τίποτα ελικόπτερα παντός καιρού ;