Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ο Σόιμπλε είναι ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ. Και ο Γιακουμάτος Βουλευτής και γιατρός.

Δήλωση βόμβα από τον Γεράσιμο Γιακουμάτο ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι Συριζαίος που προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις του να βγάλει τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση. Γιαυτό άλλωστε ο Γερμανός υπουργός οικονομικών δήλωσε ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί νέο μνημόνιο αφού το χρέος απαιτεί τουλάχιστον μια δεκαετία για να γίνει βιώσιμο.

Ο Βόλφγκανγκ  Σόιμπλε προσπαθεί να βγάλει ψεύτη τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος υπόσχεται τέλος των μνημονίων , βιώσιμο χρέος , ανάπτυξη και 700.000 θέσεις εργασίας. Και όλα αυτά ως αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής. Με αυτό τον τρόπο ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προσπαθεί να επηρεάσει τον ελληνικό λαό , ο οποίος συνεχίζει να στηρίζει και να ψηφίζει Αντώνη Σαμαρά. Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς μας βγάζει από την κρίση. Στα τελειώματα ήμαστε. Κάτι μερεμέτια  έμειναν.

Βέβαια αν επαληθευτεί ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε , γεγονός που είναι απίθανο αφού ότι λέει ο Αντώνης Σαμαράς γίνεται , δεν θα σημαίνει ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας παλιοψεύτης του  κερατά αλλά απλούστατα ότι ακόμα και ο Αντώνης Σαμαράς δυσκολεύεται να μας βγάλει από την κρίση. Γιατί μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να έχει και το πλεονέκτημα της απευθείας σύνδεσης με τον θεό , αλλά και αυτός ένας είναι. Ποιον να πρωτοβοηθήσει ; Κάτι ήξεραν οι αρχαίοι που τους έφτιαχναν με το τσουβάλι. Ενώ εμείς φτιάξαμε μόνο έναν για να έχουμε την αποκλειστικότητα. Και τώρα τρώμε αποκλειστικότητα και κρίση.

Γιαυτό αν την επόμενη φορά κάποιος Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε φλομώσει στα ψέματα μην τον ακούσεις. Απλά στήριξε και ψήφισε Αντώνη Σαμαρά. Γιατί αυτός ξέρει.

Εγώ να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να ψηφίσω Αντώνη Σαμαρά αλλά με τόσες θέσεις εργασίας που προκήρυξε φοβήθηκα μην πάθω υπερκόπωση οπότε ψήφισα τους άλλους.

(Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είναι η ζωντανή απόδειξη ότι ο κάθε ψυχάκιας μπορεί να γίνει βουλευτής. Επίσης ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είναι και γιατρός. Άρα ο κάθε ψυχάκιας εκτός από βουλευτής μπορεί να γίνει και γιατρός.)