Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ο Παπουτσής στην παγκόσμια τράπεζα (Μεγάλη πουτάνα η χούντα) .


Μεγάλη μάχη δόθηκε μεταξύ των ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ για την θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στην παγκόσμια τράπεζα . Άλλωστε το ΠΑΣΟΚ αποτελεί πλέον ισότιμο μέλος της κυβέρνησης και θα πρέπει οι θέσεις να μοιραστούν ανάλογα .

Ο Άκης δεν μπορούσε να αναλάβει αφού δεν του δίνουν άδεια εξόδου .


Τελικά επικράτησε ο Παπουτσής έναντι των άλλων . Με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησε το σχέδιο της κυβέρνησης σύμφωνα με το οποίο τα κυβερνητικά στελέχη αποχωρούν σιγά – σιγά για το εξωτερικό αφού πλέον έχουν μαζευτεί τόσοι πολλοί που θα ήταν αδύνατον να διαφύγουν μέσα σε μια νύχτα με ασφάλεια . Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα .

Με την τοποθέτηση του Παπουτσή στην συγκεκριμένη θέση , τιμωρεί ο Σαμαράς τις κακές τράπεζες αφού και μόνο η παρουσία του Παπουτσή είναι ικανή να καταστρέψει την παγκόσμια τράπεζα και να εγκαθιδρυθεί παγκόσμια ο κομμουνισμός . Το σύστημα το χτυπάς από μέσα . Και μετά θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας πάρει τα σπίτια , τα φράγκα , τον χρόνο , την αγάπη … Κομμουνιστική δολοπλοκία .

Βέβαια όταν στέλνεις τα καλύτερα παιδιά στο εξωτερικό , ποιος θα μείνει να μας σώσει ; Άτιμη ξενιτιά , παίρνεις τα καλύτερα παιδιά μας . Ευτυχώς επέστρεψε η Μπιρμπίλη .

Τελικά οι καλοί δεν πάνε χαμένοι . Καλή πορεία Χρηστάρα .

Σειρά έχουν τα άλλα σπουδαία στελέχη της συγκυβέρνησης όπως ο Πετσάλνικος , ο Κουλούρης και ο Λιάπης . Μην στερήσουμε τους  διεθνής οργανισμούς από τα ελληνικά μυαλά .


(Μεγάλη πουτάνα τελικά η χούντα . Δημιούργησε το πολυτεχνείο που δημιούργησε τον Παπουτσή και τόσους άλλους ).

Τι έκανες Χρηστάρα στο υπουργείο προστασίας του πολίτη ;