Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Το παράδοξο του Στουρνάρα .Ο Στουρνάρας και η παρέα του βρίσκονται στο ψάξιμο . Ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν 11,5 δις ευρώ μέσα στο 2012 . Πληροφορίες από το υπουργείο οικονομικών αναφέρουν ότι τα  5,5 δις βρέθηκαν οπότε λείπουν τα υπόλοιπα 6 δις . Από ότι φαίνεται ψάξε - ψάξε θα βρεθούν πάλι στις τσέπες των μισθωτών και των συνταξιούχων . Γιατί όποιος ψάχνει βρίσκει .


Το παράδοξο της τωρινής κυβέρνησης είναι ότι όσο και αν ψάξω εγώ στις τσέπες μου δεν θα βρω πεντάρα τσακιστή ενώ αν ψάξει ο Στουρνάρας με τα λαγωνικά του θα βρουν ολόκληρη περιουσία . Θαύμα , θαύμα . Ρε , μήπως να ψαχτούμε όλοι μας καλύτερα ;

Κάπου ακούστηκε ότι τα λεφτά που λείπουν τα έχει ο Τσοχατζόπουλος σε κάτι λογαριασμούς στην Ελβετία , αλλά που να τρέχεις τώρα μέχρι την Ελβετία . Άσε που , όπως είπαμε και παραπάνω , όσο ψάχνεις βρίσκεις . Και αν βρεις τα λεφτά του συνταξιούχου και του μισθωτού δεν υπάρχει πρόβλημα . Αν όμως πέσεις σε τίποτα περίεργους λογαριασμούς πολιτικών τι κάνεις ; Την πάπια Στουρνάρη μου , την πάπια .

Επαναδιαπραγμάτευση δεν έχει .

Απείραχτους μισθούς και συντάξεις , δεν έχει .

Κυβέρνηση έχει ;