Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Αποχαιρέτα τους , τους υπουργούς που χάνεις .



Φτάσαμε αισίως στην τρίτη αποχώρηση από το σπίτι της Κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη αφού μετά τους Ράπανο και Βερνίκο την σειρά πήρε ο υφυπουργός εργασίας Νικολόπουλος ο οποίος , όπως και οι προηγούμενοι αποχωρήσαντες , τέλειωσε πριν καν αρχίσει  . Έτσι μπήκαμε στην τελική ευθεία για το μεγάλο νικητή του παιχνιδιού.


Η απογοήτευση του Αντώνη Σαμαρά ήταν φανερή . Δεν σταματούσε να κλαίει μετά την ανακοίνωση της απόφασης ότι ο Νίκος είναι αυτός που αποχωρεί. Ο Αντώνης αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά: “Γιατί κανένας δεν με θέλει ;” ενώ έψαχνε χαρτομάντιλα για να σκουπίσει τα δάκρυά του.

Συνυποψήφιοι για αποχώρηση ήταν ο Φώτης Κουβέλης παρέα με τους βουλευτές του καθώς και  ο Φώτης Κουβέλης , μόνος ,  χωρίς τους βουλευτές ς του .

Όσο αφορά στη ψηφοφορία, φαίνεται ότι ο Νίκος αποχώρησε με μεγάλη διαφορά ψήφων από τον δεύτερο συνυποψήφιο .

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων πως νοιώθει τώρα που αποχώρησε από το μπουρδέλο της κυβέρνησης απάντησε ότι νοιώθει ανακουφισμένος αφού κατάφερε να σώσει το τομάρι του από το λιντσάρισμα που θα ακολουθήσει σε λίγους μήνες . Τουλάχιστον δεν θα μπει σε περιττά έξοδα για αγορά ελικοπτέρου .

Σε ερώτηση για το πώς το πήρε ο Σαμαράς , απάντησε ότι με τον Αντώνη είναι ζευγάρι , αυτό που έχουν είναι κάτι πολύ όμορφο και θα τον περιμένει έξω να τον δοκιμάσει όταν αποχωρήσει και ο Αντώνης από την Βουλή με τις κλωτσιές . Απλώς ο Αντώνης πρέπει να κάνει υπομονή λίγους μήνες .

Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής ; Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει ; Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και ψήφισε τον επόμενο συγκάτοικο της κυβέρνησης  που θες να πάει για φούντο . Γιατί εσύ αποφασίζεις .

(Βέβαια πριν κάνα μήνα που ξαναποφάσισες τα έκανες και πάλι σκατά , αλλά που θα πάει ; Σιγά – σιγά θα μάθεις , αμετανόητε ψηφοφόρε του ΣαμαροΒενιζέλου . )