Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Ο Γιώργος και τα βραβεία του .


Το πρώτο βήμα για τη διαδικασία ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα ,  Παρασκευή ,  με την Εθνική Συνδιάσκεψη του Κινήματος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ουσιαστικά πρόκειται για την απέλπιδα προσπάθεια του Βενιζέλου και της σπείρας του να κρατηθούν κοντά στην κορυφή . Κάτι σαν το σουτ της απελπισίας . Και ας λένε μερικοί ότι το δύσκολο είναι να κρατηθείς στην πρώτη θέση . Αν είσαι ΠΑΣΟΚ στη σήμερον ημέρα το δύσκολο είναι να κρατηθείς στην τρίτη θέση αφού υπάρχει η τέταρτη … και η πέμπτη .

Πάντως ο Γιώργος δεν πήγε . Ο Γιώργος σήμερα δεν σώζει ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε την Ελλάδα . Ο Γιώργος σήμερα αναπαύεται στις δάφνες του παρελθόντος και βραβεύεται για αυτό .


Αφού βραβεύτηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας με αφορμή τον άκρως πετυχημένο και 100% εφαρμοσμένο αντικαπνιστικό νόμο , έπειτα από το βραβείο Quadriga των Γερμανών φίλων μας στην κατηγορία “Δύναμη της Ειλικρίνειας” για την προσπάθεια του να αναδιαρθρώσει την ελληνική δημοσιονομική πολιτική και να αποτρέψει την πτώχευση του ελληνικού κράτους , σήμερα βραβεύτηκε για την συνεισφορά του στον τομέα της προώθησης καινοτόμων και νέων τεχνολογιών στην παιδεία και το ψηφιακό σχολείο .

Αν νομίζεις ότι στα σχολεία το κάπνισμα πάει σύννεφο , οι δάσκαλοι γράφουν ακόμα στους  μαυροπίνακες και πληρώνονται με τρεις και εξήντα , ελέω χρεοκοπίας , μάλλον ζεις σε προ Γιώργου εποχή . Ο Γιώργος όλα αυτά τα άλλαξε .

Σήμερα λοιπόν ο Βενιζέλος πρέπει να σώσει το ΠΑΣΟΚ μόνος του . Ο Γιώργος ότι έσωσε , έσωσε .

Άντε Γιώργο , και Πρωθυπουργός .

(Ας θυμηθεί κάποιος να τον βραβεύσει και για την συνεισφορά του στη διάλυση του ΠΑΣΟΚ .  )

Παπανδρέου και πάσης Ελλάδος
  1. Papandreou εσύ super star
  2. Ο τρελός τα έχει τετρακόσια
  3. Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος .
  4. Διεθνής σοσιαλιστική οργάνωση ληστροφονιάδων