Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ένας Σαμαράς δεν φέρνει την Άνοιξη . Ένας Τσίπρας όμως ;

Μια εβδομάδα πέρασε από τις εκλογές , ακόμα δεν πρόλαβε να στεγνώσει η υπογραφή του Σαμαρά κατά την τελετή της ορκωμοσίες και τα πρώτα ψεύδη της κυβέρνησης και προσωπικά του ίδιου του πρωθυπουργού βγήκαν στη φόρα . Η Γερμανία μας πέταξε έξω από το euro . Τι κι αν ο Σαμαράς υποσχόταν προεκλογικά ότι θα ήμασταν οι τελευταίοι που θα φεύγαμε .


Για να λέμε πάντως και του στραβού του Σαμαρά το δίκιο , ο άνθρωπος ότι μπορούσε έκανε . Έβαλε γκολ , κούτσανε τέσσερις Γερμανούς αλλά ένας Σαμαράς δεν φέρνει την Άνοιξη . Και αν το μικρό του είναι Αντώνης ούτε Φθινόπωρο δεν φέρνει . Μάλλον για Χειμώνα το βλέπω . Είναι και μνημονιακός . Αν έπαιζε κανένας αντιμνημονιακός δεν θα άφηνε κανένα Γερμανό όρθιο .Που είσαι ρε Τσίπρα !
Πως δεν σκεφτήκαμε να προτείνουμε στους Γερμανούς να μας δανείσουν κανένα γκολάκι . 3 -3 θα έληγε μετά παράταση και πέναλτι . Ή μήπως δεν σηκώνει ούτε εδώ επαναδιαπραγμάτευση . Όσο για την κατοχή 70% υπέρ των Γερμανών και 30 % υπέρ μας ευχαριστημένοι να είμαστε . Μέχρι την ολική κατοχή από τους Γερμανούς έχουμε καιρό .
Είμαι περίεργος να δω πόσο καταστροφική θα είναι η έξοδος μας από το euro . Για την ώρα δεν βλέπω καμία διαφορά . Λες να είναι νωρίς ακόμα ; Μήπως να πάω στο super market να αδειάσω τα ράφια ;
Πάντως ας μην στεναχωριόμαστε γιατί όποιος χάνει στο ποδόσφαιρο κερδίζει αλλού . Στο μπάσκετ . Αν τους πετύχουμε πουθενά τυχαία τους Γερμανούς , 30 πόντους στο κεφάλι θα τους ρίξουμε .
( Δηλαδή με τον Τσίπρα πρωθυπουργό θα φεύγαμε νωρίτερα από το euro ; )