Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Παράδοση Παραλαβή

Ακόμα δεν πρόλαβε να στρογγυλοκάτσει στην καινούρια του καρέκλα ο Χρυσοχοίδης και βάλθηκε να μας εξηγήσει το στρατηγικό του σχέδιο για το μέλλον της ΕΛ.ΑΣ.
Υποσχέθηκε ότι θα αναβαθμίσει την ομάδα ΔΙΑΣ την οποία ο Παπουτσής έχει σμπαραλιάσει και ότι  θα αναμορφώσει το κέντρο της Αθήνας  το οποίο ο Παπουτσής έχει καταστρέψει .



Επίσης υποσχέθηκε ότι η Αστυνομία θα είναι στο πλευρό του πολίτη , που τον τελευταίο καιρό δεν ήταν λόγω Παπουτσή , και ότι θα χτυπήσει την εγκληματικότητα των δρόμων που είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις λόγω Παπουτσή .

Τόνισε ότι θα σταματήσει το εμπόριο της ηρωίνης που μέχρι σήμερα την πουλάει ο Παπουτσής και ότι θα συλλάβει όλους τους κουκουλοφόρους τους οποίους προμηθεύει με κουκούλες ο Παπουτσής .

Υποσχέθηκε ότι ο Παναθηναικός θα πάρει το πρωτάθλημα που τόσα χρόνια , χάρη στον Παπουτσή , το παίρνει ο Ολυμπιακός .
Τέλος τόνισε ότι από εδώ και στο εξής θα πνίγεται στη δουλειά οπότε δεν θα έχει χρόνο για να διαβάζει τα μνημόνια ο ίδιος , αλλά θα του τα διαβάζει ο Παπουτσής .

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Παπουτσής ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Χρυσοχοίδη για τα καλά του λόγια διαβεβαίωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού ότι όσο και να χτυπιέται ο Χρυσοχοίδης πρωτάθλημα δεν βλέπει ο Παναθηναικός ούτε με κιάλια .

Για περισσότερες Παπουτσομένες αστυνομοιστορίες διαβάστε παρακάτω :