Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Αναγκαστικές διακοπές στον Παπουτσή τώρα !

Ο Παπουτσής ξαναμίλησε . Και τι είπε ; Ότι θα δημιουργήσει μηχανισμό ψυχολογικής υποστήριξης των αστυνομικών που κάνουν χρήση πυροβόλου όπλου και «μπλέκουν» συχνά σε ιδιαίτερα βίαιες συγκρούσεις .
Μάλλον μπερδεύτηκε ο Παπουτσής . Προφανώς δεν αναφερόταν σε ψυχολογική αλλά σε ψυχιατρική βοήθεια . Ο ψυχολόγος δεν δίνει φάρμακα , ο ψυχίατρος δίνει . Και μάλιστα οι αστυνομικοί χρειάζονται βαριά φάρμακα ,  αυτά με την κόκκινη γραμμούλα στο κουτάκι . Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε , για να θες να γίνεις αστυνομικός πρέπει να την έχεις τη λόξα σου .  
Φαντάσου τι έχει να γίνει εάν όλοι οι αστυνομικοί εξεταστούν από ψυχίατρο . Όσο χαμηλά και αν μπει ο πήχης , θα γεμίσουν τα ψυχιατρεία . Δεν θα έχουν που να τους κλειδαμπαρώσουν . Θα τιναχτεί το σύστημα υγείας στον αέρα .

Οι καινοτομίες του Παπουτσή όμως δεν έχουν τελειωμό . Χρησιμοποιώντας την τακτική του κατιδεασμού έχει χεστεί στις ιδέες .
Πρώτα από όλα οι αστυνομικοί θα ξεκινήσουν μαθήματα σκοποβολής . Με αυτό τον τρόπο θα σταματήσουν να σκοτώνουν κόσμο λόγω εξοστρακισμό σφαιρών . Θα μάθουν να πυροβολούν στο ψαχνό .
Πήγαινε  ο αστυνομικός στο δικαστήριο για φόνο και υποστήριζε ότι δεν σημάδεψε το θύμα αλλά ότι η σφαίρα εξοστρακίστηκε σε ένα διαστημόπλοιο που πέρναγε τυχαία από τον καταγάλανο ελληνικό ουρανό . Και βέβαια οι δικαστές τον πίστευαν και τον αθώωναν αφού είναι γνωστές οι προαιώνιες σχέσεις της δικαστικής και της εκτελεστικής – κυριολεκτικά - εξουσίας . Τέρμα αυτά πια . Από εδώ και πέρα κατευθείαν στο ψαχνό . Όχι τίποτα άλλο αλλά μπορεί να παρεξηγηθούν και οι εξωγήινοι . Αρκετούς εχθρούς έχουμε – Τούρκους , Βούλγαρους , Αλβανούς , Σκοπιανούς , Ρώσους , Μαρξιστές , Μετανάστες , Πόρνες , Πρεζάκηδες …μην μπλέξουμε και με εξωγήινους . Όχι ότι μασάμε , ως γνωστόν ο Έλληνας δεν μασάει . Πόσο μάλλον η εξελιγμένη έκδοση ο επονομαζόμενος νεοέλληνας. Αλλά θα ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα με τους γήινους και μετά θα έρθει η ώρα των εξωγήινων .

Επίσης ο Παπουτσής σκέφτεται να βάλει κάμερες στα περιπολικά ώστε να καταγράφουν οι ίδιοι τις μαλακίες που κάνουν και μετά να τις ανεβάζουν στο διαδίκτυο για να γελάμε . Σου λέει , γιατί να ανεβάζουν τα video οι άσχετοι που μας ζηλεύουν και μας φθονούν ; Θα τα ανεβάζουμε οι ίδιοι που έχουμε και τα πνευματικά δικαιώματα .
Κάπου άκουσα ότι οι κάμερες θα μπουν για τις ανάγκες ενός νέου τηλεπαιχνιδιού στο στυλ του big brother όπου θα πρωταγωνιστούν αστυνομικοί αλλά ο Παπουτσής το διαψεύδει . Μπάτσε , ο μεγάλος αδερφός σε παρακολουθεί .

Στα σχέδια του Παπουτσή είναι να προμηθευτεί η αστυνομία και υδροφόρα οχήματα με σκοπό την διάλυση των διαδηλώσεων . Τα καλοκαίρια , που δεν έχει διαδηλώσεις , θα πηγαίνουν στα δάση να σβήνουν φωτιές . Άντε να κάνουν και τίποτα χρήσιμο .
Τέλος ο Παπουτσής σκέφτεται να προμηθεύσει τα καμάρια του με χρωμόσφαιρες ώστε να γίνετε ευκολότερος ο εντοπισμός των “κακών” . Τώρα μάλιστα , με τέτοιο σημάδι θα μπογιατίσουν όλη την Αθήνα . Και τα διαστημόπλοια .
Τελικά το καλοκαίρι κάνει πολύ ζέστη στην Αθήνα . Το μυαλό ανεβάζει θερμοκρασία με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σωστά . ‘Όχι ότι το μυαλό του Παπουτσή λειτουργεί σωστά το χειμώνα . Αλλά το καλοκαίρι παραγίνετε το κακό .
Αναγκαστικές διακοπές στον Παπουτσή τώρα !
Υ.Γ Καλό είναι να προετοιμαζόμαστε από Σεπτέμβρη για νέες ιδέες του Παπουτσή . Όποιος πιστεύει ότι έχει εξαντληθεί σε μεθοδολογία , είναι πολύ γελασμένος . Αυτός ο εγκέφαλος σκαρφίζεται συνεχώς καινούρια πράγματα . Ήταν να μην πάρει μπρος . Τώρα δεν τον σταματάει τίποτα . Είναι σαν να έχουν βάλει στοίχημα οι τελευταίοι υπουργοί δημοσίας τάξεως , προστασίας του πολίτη κλπ ποιος θα πάρει το βραβείο του μεγαλύτερου φασιστοειδούς που έχει γεννήσει ποτέ αυτός ο τόπος . Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Μοσάντ .
Με τις καταγγελίες για την αστυνομική βία στην πλατεία Συντάγματος ασχολείται κανείς ;