Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Άδωνης καλεί Κυριάκο …



Τελικά τον έφαγε η κρίση τον Άδωνη Γεωργιάδη και δεν κατάφερε να καταλάβει μια από τις δυο πρώτες προνομιούχες θέσεις των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ. που οδηγούν στον επόμενο γύρο. Τις κατέλαβαν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν από κρίση.

Γιατί αν δεν είχαμε κρίση, σίγουρα θα υπήρχαν πολλοί οι οποίοι θα είχαν τρία ευρώ για πέταμα ώστε να ψηφίσουν τον Άδωνη Γεωργιάδη. Γιατί σε αυτή την περίπτωση για πέταμα θα πήγαιναν τα  τρία ευρώ.

Από την άλλη, ο Άδωνης Γεωργιάδης διαμαρτύρεται έντονα επειδή θεωρεί ότι το αντίτιμο ήταν αρκετό υψηλό για τα χαμηλά εισοδήματα με αποτέλεσμα να αποκλειστούν οι χαμηλοεισοδηματίες δεξιοί οι οποίοι αποτελούν κυρίως το κοινό του. Σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που είναι από τζάκι και απευθύνονται σε ένα κοινό που έχει τρία ευρώ για πέταμα.

Πάντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να είναι από μικρότερο τζάκι σε σχέση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αφού ο Άδωνης Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών. 

Γιατί, παρόλο που σέβεται τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο Άδωνης Γεωργιάδης θεωρεί ότι τα βρίσκει περισσότερο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Άλλωστε υπήρξαν και οι δύο υπουργοί στην κυβέρνηση Σαμαρά γεγονός που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι. Ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν ένας απλός πρόεδρος της Βουλής. Και ας είναι από μεγαλύτερο τζάκι.