Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Ενότητα πάνω από όλα. Η υγεία έπεται…



Τεράστια επιτυχία σημειώνει η εσωκομματική εκλογική διαδικασία της Ν.Δ. για την ανάδειξη του νέου αρχηγού αφού πάνω από τετρακόσιες χιλιάδες ψηφοφόροι, κυρίως Συριζαίοι, έσπευσαν να ψηφίσουν τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Η διαδικασία μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε ολοκληρωθεί αφού οι ψηφοφόροι συνεχώς καταφθάνουν στα εκλογικά τμήματα. Γιατί η Ν.Δ. μπορεί να δυσκολεύεται να πραγματοποιήσει εκλογές αλλά όταν το καταφέρνει έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία. Σαν τα πάρτι στη Μύκονο.

Άλλωστε οι νεοδημοκράτες ψηφοφόροι έχουν έναν λόγο παραπάνω να ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές αφού ότι και να γίνει, η Ν.Δ. θα κερδίσει. Ή τουλάχιστον ένας από τους νεοδημοκράτες. Αν θεωρήσεις τον Άδωνη Γεωργιάδη, νεοδημοκράτη.

Πάντως το ζητούμενο για την Ν.Δ. είναι, ανεξάρτητα από το σημερινό αποτέλεσμα, να διατηρήσει την ενότητα της. Όπως επίσης και για τον ΣΥΡΙΖΑ αφού με τέτοια Ν.Δ. ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνάει για πολλά χρόνια ακόμα. 

Γιατί η ενωμένη Ν.Δ. θα περιλαμβάνει Κυριάκο Μητσοτάκη, Άδωνη Γεωργιάδη, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Απόστολο Τζιτζικώστα. Χαμένη δηλαδή από χέρι. Και από στελέχη.