Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Δεξιοί και παλληκάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια!



Η πρώτη διάσπαση της Ν.Δ. συνέβη κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών αφού δεκαεννιά ολόκληροι βουλευτές της Ν.Δ. ψήφισαν υπέρ του συμφώνου συμβίωσης. Ανάμεσα τους και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι γυναίκα με αρχίδια, καθώς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος αν και στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι είναι άντρας χωρίς αρχίδια, παρόλαυτα πιστεύει ότι οι ομοφυλόφιλοι δεξιοί θα του δώσουν την πρωτιά στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος και όχι τα αρχίδια τους.

Από την άλλη υπήρξαν και πολλοί βουλευτές της Ν.Δ. οι οποίοι καταψήφισαν το νομοσχέδιο αφού οι συγκεκριμένοι βουλευτές είναι τόσο άντρες που δεν σκύβουν ούτε για να δέσουν τα κορδόνια από τα παπούτσια τους. Ανάμεσα τους και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου που όμως δεν φοράει ποτέ παπούτσια με κορδόνια για να μην μπει καν στον πειρασμό να σκύψει για να τα δέσει.

Τέλος υπήρξαν και αρκετοί νεοδημοκράτες βουλευτές οι οποίοι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση αφού στην πραγματικότητα ήθελαν να ψηφίσουν υπέρ του νομοσχεδίου αλλά από την άλλη φοβήθηκαν για το τι θα πουν οι γείτονες οι οποίοι είναι κουτσομπόληδες και συντηρητικοί. Οπότε αποφάσισαν να απέχουν από την ψηφοφορία και να πάνε στη Μύκονο στηρίζοντας έμμεσα την υπερψήφιση του νομοσχεδίου.