Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Οι συνυποψήφιοι πρόεδροι της Ν.Δ. δεν καταδικάζουν την διάσπαση από όπου και αν προέρθει.



Εκνευρισμένοι είναι άπαντες στην Ν.Δ. μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Κώστας Καραμανλής στηρίζει τον Βαγγέλη Μειμαράκη. Ο μόνος που δεν εκνευρίστηκε από τα μαντάτα είναι ο Βαγγέλης Μειμαράκης γιατί νόμισε ότι τον στηρίζει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Αν ήξερε ότι τον στηρίζει ο Κώστας Καραμανλής, θα εκνευριζόταν και αυτός.

Πάντως η στήριξη του Κώστα Καραμανλή προς τον Βαγγέλη Μειμαράκη δεν θα έπρεπε να προβληματίζει τους υπόλοιπους συνυποψήφιους για την αρχηγία της Ν.Δ. αφού λίγο πολύ όλοι έχουν τους επώνυμους υποστηρικτές τους. 

Ο μόνος που πρέπει να νοιώθει μειονεκτικά είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού τον υποστηρίζει μόνο ο μπαμπάς του. Η μαμά του έχει πεθάνει και η αδερφή του αγνοείται. Ενώ όταν πεθάνει και ο μπαμπάς του, με το καλό, δεν θα τον υποστηρίζει κανένας.

Για να κατευνάσει ο προσωρινός πρόεδρος της Ν.Δ. τα πνεύματα, πρότεινε στους τέσσερις συνυποψήφιους να πραγματοποιήσουν μια συνάντηση κατά την οποία θα στείλουν μήνυμα υπέρ της ενότητας και κατά της διάσπασης της παράταξης. Μια πρόταση όμως που δεν φαίνεται να γίνεται αποδεκτή αφού τρεις συνυποψήφιοι είναι υπέρ της διάσπασης του κόμματος ενώ μόνο ένας υπερασπίζεται την ενότητα της. Αυτός που θα εκλεγεί πρόεδρος. 

Διότι οι συνυποψήφιοι της Ν.Δ. δεν τάσσονται υπέρ της ενότητας της παράταξης από όπου και αν προέρχεται αλλά μόνο υπέρ της ενότητας της παράταξης που θα προέρθει από την δικιά τους προεδρία.