Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που βρυχάται …Σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού δήλωσε ότι στις 10 Ιανουαρίου θα είναι πρόεδρος της Ν.Δ. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. και δεν θα βάλει πάλι ο Συριζαίος hacker  το χεράκι του. 

Έτσι, αν όλα πάνε καλά με τα κομπιούτερς και τους αριθμούς, από τις 10 Ιανουαρίου ο Έλληνας πολίτης θα έχει και μια εναλλακτική. Δεν θα χρειάζεται να ψηφίζει υποχρεωτικά τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα υπάρχει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσκήνιο.

Όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αρκέστηκε να επιτεθεί μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στο στόμα του έπιασε και τους εσωκομματικούς εχθρούς οι οποίοι έχουν χάσει τον ύπνο τους βλέποντας της προέλαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τους οποίους κατηγόρησε ότι έχουν αναγάγει την Ν.Δ. σε μια φτωχή παράταξη τόσο ιδεολογικά όσο και πολιτικά. Ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μετατρέψει την Ν.Δ. σε μια πλούσια παράταξη τόσο ιδεολογικά όσο και πολιτικά. Αφού ως γνωστό ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί τον φάρο της Ν.Δ τόσο ιδεολογικά όσο και πολιτικά. Μετά από αυτόν υπάρχει το πολιτικό και ιδεολογικό χάος στη δεξιά. Και στην κεντροδεξιά.

Γιατί, όπως είναι γνωστό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν καλύπτει μόνο τον δεξιό πολιτικό χώρο της χώρας αλλά και τον κεντροδεξιό. Αφού ο δεξιός χώρος είναι πολύ μικρός για να χωρέσει ολόκληρο Κυριάκο Μητσοτάκη. Χωράει μόνο τον μισό. Αυτός που ήταν υπουργός στην συγκυβέρνηση Ν.Δ. – Πασόκ.