Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ο Βασίλης Οικονόμου καταδίκασε τα κλωτσομπουνίδια που έφαγε από όπου και αν προήρθαν.



Τα μπουκετοκλωτσίδια που δέχτηκε στα Εξάρχεια περιέγραψε στην κάμερα ο Βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην βουλευτής Πασόκ και Δημάρ, Βασίλης Οικονόμου, αμέσως αφού τον άφησαν οι γιατροί του νοσοκομείου να αποχωρήσει. Προφανώς είχε πάει σε γενικό νοσοκομείο και όχι σε τρελοκομείο.

Συγκεκριμένα ο νυν Βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην βουλευτής Πασόκ και Δημάρ περιέγραψε ότι δέκα λεπτά αφού είχε στρογγυλοκαθίσει στο εστιατόριο των Εξαρχείων και περίμενε τα παϊδάκια, καμιά δεκαριά κουκουλοφόροι τον πλησίασαν και τον ρώτησαν αν είναι πράγματι ο Βασίλης Οικονόμου γιατί του μοιάζει εξαιρετικά. Ο Βασίλης Οικονόμου, θεωρώντας ότι πρόκειται για θαυμαστές που θα ζητούσαν αυτόγραφο, τους απάντησε καταφατικά και τότε αυτοί άρχισαν να τον κοπανάνε σαν χταπόδι. Προφανώς δεν πρόσεξε τις κουκούλες και τους σιδερολοστούς. 

Το επεισόδιο συνέβη κοντά στο γραφείο του βουλευτή ο οποίος δεν παρέλειψε να καταδικάσει το ξύλο που έφαγε από όπου και αν προήρθε τονίζοντας ότι δεν είναι σωστό να τον χτυπάνε κουκουλοφόροι, όχι επειδή είναι βουλευτής αλλά επειδή είναι άνθρωπος. Παρόλο που οι κουκουλοφόροι τον χτύπησαν επειδή είναι βουλευτής και όχι άνθρωπος.

Ο Βασίλης Οικονόμου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνει πρόσφυγας στην ίδια του τη χώρα τονίζοντας ότι στα Εξάρχεια έχει το πολιτικό του γραφείο τα τελευταία δέκα χρόνια. Μάλιστα υπενθύμισε ότι η διεύθυνση του είναι στη Χαριλάου  Τρικούπη 41 σε περίπτωση που υπάρχουν τίποτα χρωστούμενα σε κλωτσομπουνίδια.

Όποιος έχει την καλοσύνη ας περάσει μια βόλτα. Βασίλης Οικονόμου είναι αυτός. Αξίζει τον κόπο. 

(Σύμφωνα με τον Βασίλη Οικονόμου, οι κουκουλοφόροι τον απείλησαν ότι αν ξαναπατήσει το πόδι του θα τον εκτελέσουν. Κάτι που δεν τόλμησαν να πούνε ούτε το Πασόκ αλλά ούτε και η Δημάρ. Μεγάλο θράσος αυτοί οι κουκουλοφόροι)