Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Σόδομα και Αμβρόσιος.



Την απάντηση του στους ομοφυλόφιλους και στους φίλους τους έδωσε ο Αμβρόσιος των Καλαβρύτων χρησιμοποιώντας μάλιστα το προσωπικό του blog αφού πλέον είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει ακόμα και τα όπλα του Σατανά, όπως το διαβολικό διαδίκτυο, για να κατατροπώσει τον έξω από εδώ και την παρέα του όσο μεγάλη και αν αυτή είναι. 

Και αυτό γιατί δεν πρόλαβε να ξεμπροστιάσει τους αμαρτωλούς και αμέσως του επιτέθηκαν τα ΜΜΕ του διαβόλου και οι βουλευτές του τρισδιαβόλου με ψεύδη, παραποιώντας και διαστρεβλώνοντας τις θέσεις του.

Έτσι πλέον ο Αμβρόσιος των Καλαβρύτων αποφάσισε να μιλήσει με μαρτυρίες και στοιχεία μέσα από την αγία γραφή, την παλαιά διαθήκη και την καινή διαθήκη. Στα οποία αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ο άντρας γαμάει τη γυναίκα. Πουθενά δεν αναφέρεται ότι ο άντρας γαμάει τον άντρα. Ούτε ότι η γυναίκα γαμάει τον άντρα. Αλλά ούτε ότι η γυναίκα γαμάει τη γυναίκα. Πουθενά! Παρόλο που το τελευταίο δεν μοιάζει και με καμιά τρομερή αμαρτία.

Και για όποιον δεν πιστεύει μπορεί να ψάξει, για του λόγου το ασφαλές, στη παλαιά διαθήκη όπου οι βασικότερες αποδείξεις υπέρ του ότι οι άντρες γαμάνε μόνο γυναίκες και τίποτα άλλο,  βρίσκονται λίγο μετά το εδάφιο που αναφέρει ότι ο Ήλιος κινείται. Κουφάλα Γαλιλαίε!