Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Μαλάκας, ομοφοβικός και κρυπτομοφυλόφιλος (Το φασιστοειδές της διπλανής πόρτας)



Αρκετά ζορισμένοι εμφανίστηκαν οι απανταχού δεξιούληδες με τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα και όσα ακολούθησαν. Διότι ο Μηνάς Χατζησάββας υπήρξε ομοφυλόφιλος, αριστερός και άθεος. Τρία σε ένα δηλαδή. Τρία κατηγορήματα τα οποία ο γνωστός δεξιούλης της απέναντι πόρτας δεν μπορεί να αντέξει κάθε ένα ξεχωριστά. Πόσο μάλλον και τα τρία σε πακέτο.

Γιαυτό λοιπόν ο γνωστός υπερασπιστής των ιερών και οσίων κάθε δεξιούλη που σέβεται τον εαυτό του, Φαήλος Κρανιδιώτης, αποφάσισε, όπως είχε καθήκον, να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι πρέπον να είσαι ομοφυλόφιλος, άθεος και αριστερός. Τουλάχιστον ας είσαι ένα από τα τρία. Άντε δύο από τα τρία. Αλλά σταματάμε στα δύο. Και τα τρία πάνε πολύ.

Βέβαια ο Φαήλος Κρανιδιώτης μπορεί να ξαναλέει μαλακίες, αφού όποτε ανοίγει το στόμα του η μαλακία πάει σύννεφο, αλλά ουσιαστικά μαλακίες μπορεί να λέει όποιος θέλει και όσες θέλει. Το μαλακιόμετρο δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα.

Όμως με τον Φαήλο Κρανιδιώτη, κάθε νοήμον άνθρωπος, διαφωνεί για αυτό που είναι και όχι για αυτό που λέει. 

Βέβαια οι περισσότεροι ομοφοβικοί είναι ομοφυλόφιλοι που αρνούνται να το παραδεχθούν. Γιαυτό και τους δημιουργείται μια επιφανειακή απώθηση προς τους ομοφυλόφιλους. Όπως, για παράδειγμα συμβαίνει με τον Κασιδιάρη.

Γιαυτό αν ξάφνου συναντήσεις στο δρόμο σου τον Φαήλο Κρανηδιώτη, εξήγησε του με πολιτισμένο τρόπο ότι δεν είναι ντροπή να είσαι ομοφυλόφιλος. Μαλάκας είναι ντροπή να είσαι.

(Κουφάλες δεξιοί, ετοιμαστείτε … ομοφυλόφιλοι, άθεοι και αριστεροί σας ψάχνουν…)