Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Μπαχαλοσυμφέροντα από τα παλιά



Την πεποίθηση της ότι συμφέροντα έχουν σκοπό να διαλύσουν την Ν.Δ. κατήγγειλε η Ντόρα Μπακογιάννη. Συμφέροντα τα οποία, προφανώς, είναι αντίθετα προς τα συμφέροντα της Ν.Δ. Μάλιστα η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκαθάρισε ότι αν αυτά τα συμφέροντα δεν σταματήσουν να είναι αντίθετα με τα συμφέροντα της Ν.Δ. τότε θα τα ονοματίσει. Έτσι ώστε όλος ο κόσμος να μάθει ποια δεν είναι τα συμφέροντα της Ν.Δ.

Η Ντόρα Μπακογιάννη υποστηρίζει ότι τα ίδια συμφέροντα, που είναι αντίθετα με τα συμφέροντα της Ν.Δ, έβαλαν το χεράκι τους ώστε να καταλήξουν σε φιάσκο οι εσωκομματικές διαδικασίες της Ν.Δ. Γιατί τόση ανικανότητα είναι αδύνατον να υπάρξει ακόμα και στην Ν.Δ. Μόνο συμφέροντα μπορούν να έχουν συμφέρον από ένα τέτοιο μπάχαλο.

Μάλιστα η Ντόρα Μπακογιάννη κατήγγειλε ότι και στις εσωκομματικές εκλογές του 2009,  συμφέροντα έβαλαν το χέρι τους και έτσι δεν κατέστη δυνατό να κερδίσει η ίδια την αρχηγία του  κόμματος. Την κέρδισε ο Αντώνης Σαμαράς τον οποίον υποστήριξαν τα συμφέροντα, εντός και εκτός κόμματος. Τα οποία συμφέροντα ίσως να είναι τα ίδια με αυτά που προκάλεσαν το πρόσφατο μπάχαλο στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. 

Καλεί λοιπόν η Ντόρα Μπακογιάννη αυτά τα μπαχαλοσυμφέροντα να απομακρυνθούν από την Ν.Δ. και να αφήσουν το κόμμα να διεξάγει τις εσωκομματικές εκλογές μόνο του. Όπως χαρακτηριστικά διευκρίνισε η βουλευτής της Ν.Δ., μπάχαλο τα κάνουν και μόνοι τους, δεν χρειάζονται βοήθεια.