Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ο επίκαιρος κύριος Σταύρος Θεοδωράκης.



Ακόμα μια επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό πρόσθεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στις πολλές επίκαιρες ερωτήσεις που ήδη έχει καταθέσει. Μάλιστα, ειδικοί των επίκαιρων ερωτήσεων επιβεβαιώνουν ότι η μια ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη είναι πιο επίκαιρή από την άλλη με αποτέλεσμα να θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι σε λίγο καιρό θα κατατεθεί στη Βουλή ερώτηση που θα αποτελεί την πλατωνική ιδέα της επίκαιρης ερώτησης. 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα αν γνώριζε και αν όντως γνώριζε, τι έκανε; Γιατί αν δεν γνώριζε τότε δεν τίθεται θέμα. Αλλά αν γνώριζε τότε τίθεται. 

Πάντως ο πρώην υπουργός προστασίας του πολίτη, Γιάννης Πανούσης, διατείνεται ότι είχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό, οπότε προφανώς γνώριζε. Εκτός αν τελικά ο πρώην υπουργός προστασίας του πολίτη δεν είχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό, οπότε προφανώς δεν γνώριζε.

Πάντως όποιος θέλει να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί, καλύτερα να αγοράσει το βιβλίο του πρώην υπουργού προστασίας Γιάννη Πανούση, που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, όπου ξεκαθαρίζονται τα πάντα. 

Όσο αφορά τον Σταύρο Θεοδωράκη, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να εκδώσει βιβλίο με όλες τις επίκαιρες ερωτήσεις που έχει κάνει στο παρελθόν ταξινομημένες από τις λιγότερο στις περισσότερο επίκαιρες.