Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ντιμπέιτ Κωνσταντοπούλου – Τσίπρα.



Σε ντιμπέιτ κάλεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον Αλέξη Τσίπρα με θέμα το μνημόνιο. Συγκεκριμένα στο ντιμπέιτ η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα επιχειρήσει να αντιταχθεί στα επιχειρήματα του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τα θετικά που πήραμε από το μνημόνιο, εξηγώντας σε όλους τους Έλληνες αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα, ορθολογικά και με επιχειρήματα, ότι τα αρχίδια μας πήραμε.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο ντιμπέιτ η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχεδιάζει να αντιστρέψει το επιχείρημα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση έπεσε εξαιτίας της Αριστερής Πλατφόρμας, αφού η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα ξεκαθαρίσει με αποδείξεις και ντοκουμέντα ότι την κυβέρνηση την έριξε το Μαξίμου και όποιος έχει αντίθετη άποψη στα αρχίδια της.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αν τολμάει ο Αλέξης Τσίπρας ας αντιπαρατεθεί μαζί της. Γιατί θέλει αρετή και τόλμη ένα τέτοιο εγχείρημα. Καθώς και διάφορα άλλα παρελκόμενα όπως ψυχραιμία, υπομονή και να αγαπάτε αλλήλους.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι αν ο Αλέξης Τσίπρας φοβάται να την αντιμετωπίσει μόνος του, ας φέρει και την παρέα του, τους μνημονιακούς. Υποσχέθηκε ότι τον Αλέξη Τσίπρα θα τον αφήσει για το τέλος γιατί προηγείται η δουλειά ενώ η διασκέδαση έπεται.

Επιπλέον, χαρακτήρισε σκοτεινή φυλακή την Ευρωζώνη, ενώ σημείωσε ότι το δίλημμα που τίθεται είναι ευρώ ή δημοκρατία, με την ίδια να επιλέγει να σκίσει τον Αλέξη Τσίπρα σαν σαρδέλα. Κι αν το ερώτημα ήταν δραχμή ή δημοκρατία, πάλι να σκίσει τον Αλέξη Τσίπρα σαν σαρδέλα θα επέλεγε.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί την πρόσκληση της Ζωής Κωνσταντοπούλου γιατί κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε με αυτοκτονία ενώ έκανε γνωστή την πρόθεση του να αιτηθεί ασφαλιστικών μέτρων κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου για να έχει το κεφάλι του γερό και ήσυχο.