Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Λευκό, Άκυρο ή έστω ΚουΚουΕ, το κόμμα σου λαέ.



Να ψηφίσουν Λευκό, Άκυρο ή ΚΚΕ προέτρεψε τους ψηφοφόρους ο Αλέξης Μητρόπουλος. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι για τα σκουπίδια αφού δεν περιλαμβάνει τον ίδιο στις λίστες του και γιαυτό δεν το αποδέχεται.

Αντίθετα μέχρι χθες το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το καλύτερο αφού περιλάμβανε τον Αλέξη Μητρόπουλο στις λίστες του και γιαυτό το αποδεχόταν. Οπότε έως χθες οι ψηφοφόροι έπρεπε να ψηφίσουν  ΣΥΡΙΖΑ και όχι  Λευκό, Άκυρο ή ΚΚΕ.

Προχθές όμως που ακόμα δεν είχε ξεκαθαρίσει το τοπίο και το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ίσως να περιλάμβανε τον Αλέξη Μητρόπουλο στις λίστες του αλλά ίσως και να μην τον περιλάμβανε, ίσως να ήταν το καλύτερο ίσως να ήταν και για τα σκουπίδια γιαυτό και ο Αλέξης Μητρόπουλος ίσως να το αποδεχόταν, ίσως και να μην το αποδεχόταν. Οπότε οι ψηφοφόροι ίσως να έπρεπε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ίσως Λευκό, Άκυρο ή ΚΚΕ.  Κανείς δεν είναι σίγουρος.

Πάντως για ένα πράγμα είναι σίγουρος ο Αλέξης Μητρόπουλος. Ότι κόπηκε από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ επειδή ενόχλησε η κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση σχετικά με την διαπραγματευτική της ικανότητα. Διότι αν ήταν διαπραγματευτικά ικανή η κυβέρνηση, τότε θα το διαπραγματευόταν με τον Αλέξη Μητρόπουλο και θα έβρισκαν κάποια λύση. Στο κάτω κάτω επτά μήνες διαπραγματεύονταν ο Αλέξης Τσίπρας με τους ξένους, χάθηκαν δυο-τρεις μέρες διαπραγμάτευσης με τον σύντροφο Αλέξη Μητρόπουλο;