Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ντίρλα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.



Ακάθεκτος συνεχίζει την προεκλογική του περιοδεία ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος βρέθηκε στην Κρήτη ζητώντας από τους Κρητικούς να αναδείξουν την Ν.Δ. σε πρώτο κόμμα. Παρόλαυτα οι Κρητικοί δεν είχαν γίνει ακόμα ντίρλα από τις ρακές οπότε τον έγραψαν στα αρχίδια τους.

Αντίθετα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πρέπει να είχε πιει όλον τον Βόσπορο γιατί βρισκόταν σε μια εύθυμη κατάσταση που δεν δικαιολογείται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κόμμα του. Μάλιστα, μετά τη δέκατη ρακί, ζήτησε από τον κόσμο να ενώσουν τα χέρια τους ώστε να σηκώσουν την Ελλάδα ψηλά τραγουδώντας στίχους από γνωστό τραγούδι του John Lenon. Κάτι που έπραξαν οι παρευρισκόμενοι γιατί σε μεθυσμένο άνθρωπο δεν φέρνεις ποτέ αντιρρήσεις.  Βλέποντας ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης την ανταπόκριση του κόσμου, πήρε τα πάνω του, κατέβασε δυο ρακές ακόμα και ζήτησε από τον κόσμο όχι μόνο να βγάλει πρώτο κόμμα την Ν.Δ. αλλά να της εξασφαλίσει την αυτοδυναμία. Κάπου εκεί όμως δεν άντεξε ο κόσμος, τηλεφώνησαν στους τύπους με τις άσπρες ποδιές και ήρθαν και τον μάζεψαν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Μόλις τον αμολήσουν, θα συνεχίσει την περιοδεία του και στην υπόλοιπη Ελλάδα. 

Με ενδιαφέρον αναμένεται η μετάβαση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Μακεδονία όπου το παραδοσιακό τσίπουρο ανασταίνει και νεκρούς.