Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Τσίπρας έχει απαχθεί!



Δήλωση βόμβα από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος υποστηρίζει ότι ο πραγματικός Αλέξης Τσίπρας έχει απαχθεί από τις μυστικές ευρωπαϊκές μνημονιακές δυνάμεις και κρατείται σε μυστικό μπουντρούμι στο οποίο υποβάλλεται καθημερινά σε ειδική μνημονιακή θεραπεία. 

Ξεκαθάρισε ότι αυτός που εμφανίζεται ως Αλέξης Τσίπρας τους τελευταίους μήνες και υπογράφει μνημόνια δεν είναι ο πραγματικός Αλέξης Τσίπρας αλλά ο μνημονιακός σωσία του ο οποίος εκπαιδεύτηκε τα τελευταία δέκα χρόνια από τις μυστικές Γερμανικές μνημονιακές δυνάμεις ειδικά για να πάρει τη θέση του Αλέξη Τσίπρα αφού όταν ακόμα οι Έλληνες ψήφιζαν Ν.Δ. και Πασόκ οι Γερμανοί γνώριζαν ότι το φάντασμα της Αριστεράς θα πλανιόταν πάνω από την Ελλάδα και είχαν λάβει τα μέτρα τους. Γιατί οι Γερμανοί είναι χρόνια μπροστά από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους αφού έχουν περάσει ήδη εβδομήντα χρόνια από τον τελευταίο βομβαρδισμό της Γερμανίας και κανένας δεν έχει φιλοτιμηθεί να την ξαναβομβαρδίσει από τότε. Ούτε καν οι Αμερικάνοι.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αποκάλυψε ότι αντιλήφθηκε την πλεκτάνη όταν σε μια συζήτηση που είχε πριν λίγο καιρό με τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με  το κεφάλαιο του Μαρξ, μπέρδεψε το σημείο που αναφέρει  “από τον καθένα ανάλογα με τις δυνατότητες του, στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του” με το “από τον καθένα ανάλογα με τις ανάγκες  του, στον καθένα σύμφωνα με τις δυνατότητες του” που για έναν μούφα Αριστερό δεν έχει καμία διαφορά αλλά για τον πραγματικό Αριστερό είναι σαν να μπερδεύεις τη βούρτσα με την πούτσα. 

Έτσι εξηγούνται πολλά ανεξήγητα σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα. Ότι δηλαδή πάχυνε δέκα κιλά μέσα σε μια μέρα, κάτι που ακόμα και για τον Θεόδωρο Πάγκαλο φαντάζει ουτοπία. Ή ότι έσκυψε μπροστά στους εταίρους ενώ ο πραγματικός Αλέξης Τσίπρας δεν έσκυβε ούτε για να δέσει τα κορδόνια του. Και φυσικά εξηγείται το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε μνημόνιο. Γιατί, όπως υποστήριξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο πραγματικός Αλέξης Τσίπρας δεν θα υπέγραφε ποτέ μνημόνιο. Το πολύ-πολύ κανένα αυτόγραφο.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων αν και ο Πάνος Καμένος έχει επίσης απαχθεί και στη θέση του έχει τοποθετηθεί ο μνημονιακός σωσίας του, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ξεκαθάρισε ότι ο Πάνος Καμένος που ψήφισε το τρίτο μνημόνιο είναι ο πραγματικός Πάνος Καμένος.