Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τα πρόσωπα, ο Σταύρος Θεοδωράκης και τις λύσεις.



Στη Χαλκίδα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού είχε προγραμματίσει συγκέντρωση στην πλατεία της πόλης αλλά δεν πάτησε ψυχή αφού οι κάτοικοι είχαν πάθει και είχαν μάθει από την προηγούμενη προεκλογική συγκέντρωση του Σταύρου Θεοδωράκη που τον είχαν μπερδέψει με τον Μίκη Θεοδωράκη και είχαν γεμίσει την πλατεία από νωρίς.

Επειδή λοιπόν δεν πάτησε ψυχή στην προεκλογική συγκέντρωση του Σταύρου Θεοδωράκη,  αποφάσισε να πάει στην αγορά της πόλης ώστε να συναντήσει ο ίδιος τις ψυχές. Αν δεν πάνε οι ψυχές στον Σταύρο Θεοδωράκη πάει ο Σταύρος Θεοδωράκης στις ψυχές. Το άλλο με το βουνό και τον Μωάμεθ είναι παρωχημένο. 

Κάθε Χαλκιδιώτη που συναντούσε ο Σταύρος Θεοδωράκης προσπαθούσε να τον πείσει ότι την Ν.Δ. τον ΣΥΡΙΖΑ και το Πασόκ οι Έλληνες, άρα και οι Χαλκιδιώτες, τους έχουν πληρώσει πολύ ακριβά. Οπότε καλύτερα να πληρώσουν την επόμενη τετραετία το Ποτάμι ώστε να υπάρξει ένας ορθολογισμός και μια οργάνωση στις πληρωμές. Γιατί είναι κρίμα και άδικο άλλους να τους πληρώνεις συνέχεια και άλλους ποτέ. 

Επίσης ο Σταύρος Θεοδωράκης προσπάθησε να πείσει τους Χαλκιδιώτες ότι έχει τις λύσεις σε όλα τα προβλήματα και μάλιστα τους προέτρεψε να του βάλουν προβλήματα Γ Λυκείου θετικής κατεύθυνσης για να τους αποδείξει ότι μπορεί να τα λύσει.

Τέλος ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι εκτός από τις λύσεις έχει και τα πρόσωπα τα οποία όμως δεν τα εμφανίζει ακόμα στον κόσμο ώστε να μην τα ματιάσουν. Υποσχέθηκε όμως να τα παρουσιάσει στους πολίτες αμέσως μετά τις εκλογές μαζί με τις πολιτικές του θέσεις τις οποίες επίσης δεν παρουσιάζει ακόμα στον λαό για να μην του τις κλέψει ο ΣΥΡΙΖΑ και βγει αυτοδύναμος.

Έτσι πλέον λύνεται η απορία που στο διάολο βρισκόντουσαν οι λύσεις και τα πρόσωπα τόσα χρόνια. Τα έκρυβε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

(Φήμες που αναφέρουν ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης πρόκειται να αλλάξει το όνομα του σε Μίκης Θεοδωράκης δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί)