Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Γιώργος Παπανδρέου ασχολείται και με το μεταναστευτικό!



Ένα διάλλειμα αποφάσισε να κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου με την επίλυση του προβλήματος χρέους της Ελλάδας. Όχι όμως για να χαλαρώσει, όπως θα έκανε κάθε κοινός θνητός, αλλά για να ασχοληθεί με το μεταναστευτικό. Γιατί όταν ο Γιώργος Παπανδρέου δεν λύνει το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας λύνει άλλα προβλήματα.

Έτσι ο Γιώργος Παπανδρέου συνάντησε το απόγευμα της Πέμπτης εκπροσώπους φορέων για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα. Άλλωστε μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να μην κατεβαίνει στις εκλογές λόγω ανωτέρας βίας αλλά δεν θέλει να τον προσπερνούν τα γεγονότα. Θέλει να τα ξέρει όλα, όχι επειδή είναι κουτσομπόλα, δε το κάνει από κακό,  θέλει να 'χει υλικό,  κι ας του τρώει η περιέργεια τη σόλα. 

Κατά την διάρκεια των επαφών έγινε εκτενής ανταλλαγή απόψεων και αποτύπωση της προσφυγικής και μεταναστευτικής κατάστασης στη χώρα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή, από την οποία αναδείχθηκαν οι αδυναμίες και τα βασικά προβλήματα που παρουσιάζονται στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης. Τις επόμενες μέρες ο Γιώργος Παπανδρέου θα λύσει το μεταναστευτικό πρόβλημα, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης και μετά θα οργώσει τον κόσμο ώστε να μεταλαμπαδεύσει τη γνώση. Γιατί όταν οι άλλοι σκαρφάλωναν στα δέντρα, ο Γιώργος Παπανδρέου έλυνε προβλήματα.

Εκπρόσωποι κομμάτων αλλά και απλός κόσμος παρακαλάει τον Γιώργο Παπανδρέου να λύσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το μεταναστευτικό πρόβλημα που έχει προκύψει στην Ευρώπη ώστε να ξανασχοληθεί ψυχή τε και σώματι με το οικονομικό πρόβλημα το οποίο επείγει. Παρόλο που είναι γνωστό ότι το χρήμα δεν είναι το παν. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι.

(Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός της χώρας που φόραγε ενεργειακό βραχιολάκι στον καρπό. Δηλαδή εκείνο το βραχιολάκι που χάριζε ισορροπία, δύναμη, ευλυγισία, ανάρρωση και ευεξία σε όσους το φόραγαν.)